vakantiepark

Tegeltjeswijsheid over vakantaseren

Een tijdje terug vroeg ik op twitter (@vakantaseren om leuke spreekwoorden en gezegdes rondom het thema vakantaseren. Dat leverde een hele serie leuke reacties op. Uit de vele inzendingen koos ik drie winnende spreuken die ik op een tegeltje heb gezet.

Deze laatste was mijn persoonlijke favoriet.

Vooral ook omdat hij het idee achter #vakantaseren goed weergeeft. Vakantaseren doe je in je hoofd. Er zijn geen regels, alles mag. Het deed me ook denken aan een uitspraak van Einstein die ik eerder bewerkte: Logica brengt je van A naar B. #vakantaseren brengt je overal.

Heb jij ook een leuke variant met vakantaseren? Laat hem achter als comment op dit bericht.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.