vakantiepark

Vakantaseren over … Vakantaseren BV!

Vandaag is het zover.  Deze week ben ik gedeeltelijk voor mezelf begonnen. De inschrijving bij de Kamer van Koophandel van mijn eenmanszaak “Vakantaseren” is in gang gezet. Voor het eerst ga ik niet op weg naar mijn kantoor maar thuis aan het werk met “Vakantaseren”.

Wat gaat Vakantaseren doen?
“Wat ga je dan precies doen?” vragen mijn collega’s en vrienden de afgelopen weken. Mijn idee is dat ik particulieren en bedrijven ga adviseren bij en hen ondersteunen met promotie- en marketingactiviteiten via social media en fotografie. Ik heb daar de afgelopen jaren offline en online veel ervaring mee opgedaan en vind het erg leuk om daar nu te proberen een zakelijke doorstart mee te maken.

De diensten die ik in de aanbieding heb, zijn:
– het bedenken van en ondersteuning geven aan “lucreatieve” promotieacties op twitter die aandacht, social buzz en nieuwe volgers trekken
– het promoten van producten en diensten van particulieren en organisaties die passen bij het concept “vakantaseren”
– het produceren van blogs met mooie fotografie om producten en diensten in de sfeer van “vakantaseren” onder een breder publiek bekend te krijgen (www.vakantaseren.blogspot.nl)

De afgelopen jaren heb ik al diverse vakantieaanbieders bij dit soort activiteiten ondersteund en deze geleerde lessen neem ik uiteraard mee in mijn aanbod.
De kanalen die ik daarvoor in eerste instantie kan inzetten zijn: mijn twitteraccount @vakantaseren met inmiddels bijna 1300 volgers en mijn blogspot www.vakantaseren.blogspot.nl
Minstens 1 maal per week verschijnt een nieuwe blog. Inmiddels hebben al meer dan 4400 mensen deze blogs bekeken. 

Mijn aanpak in steekwoorden: enthousiast, creatief, vernieuwend, interactief en humor

Wie zit er achter “vakantaseren”?
Ik ben een man van in de 40, woonachtig in de Randstad. Ik heb een gezin met vrouw en 3 kinderen. We hebben in ons leven veel gereisd en altijd geprobeerd onze verhalen, foto’s en ervaringen te delen. Toen onze kinderen nog echt klein waren, hebben we een aantal jaren als freelancer artikelen geschreven voor het magazine “Samen op vakantie”. Op aanvraag kan ik daar wat voorbeelden van opsturen.

Al sinds mijn studietijd is fotografie, naast reizen, een van mijn favoriete hobby’s. De afgelopen jaren heb ik me daarin verder bekwaamd via diverse cursussen, workshops en masterclasses. Voor Landal GreenParks mocht ik een #landalfotoshoot doen om sfeerfoto’s te maken van een van de Landal GreenParks. Een aantal van mijn foto’s hebben zelfs een prijs gewonnen of zijn in magazines geplaatst!

Ik werk in mijn dagelijks leven als fondsenwerver bij een goede doelenorganisatie. Vanaf 1-1-2015 ben ik een dag minder gaan werken om een paar dagen per week aan de slag te kunnen gaan met #vakantaseren.

Wat gaan de diensten van “Vakantaseren” kosten?
Het is niet eenvoudig om vooraf een vaste prijs te bepalen voor de diensten die ik aanbied. Om die reden heb ik besloten om voor de eerste 3 opdrachtgevers dit “om te denken”. De eerste 3 opdrachtgevers bepalen zelf achteraf, na mijn geleverde prestatie, wat ze de dienst waard vinden. Ik heb interessante verhalen gelezen over deze aanpak en vind het erg de moeite waard om dit ook eens in mijn praktijk te brengen. Op basis van deze 3 ervaringen zal ik vervolgens standaardprijzen bepalen.

Wil je meer weten of gebruik maken van mijn diensten, neem dan contact op via vakantaseren@gmail.com

Een paar voorbeelden van recente foto’s:

Geen reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.