vakantiepark

Vakantaseren over Nieuwvliet-Bad door @cairnwizzy

Gastblog door @cairnwizzy 

Vandaag weer een gastblog. Dit keer door @cairnwizzy. Cairnwizzy heb ik leren kennen als een opgewekte en vrolijke tweep die @vakantaseren al bijna vanaf het begin volgt. Het is een echte Landal GreenParks fan en samen met zijn baasjes gaat hij graag naar een van de parken. Zijn laatste bezoek was naar Nieuwvliet-Bad in Zeeuws-Vlaanderen. Voor de directe link, zie Nieuwvliet-Bad
_______________________________________________________________________
“Op twitter is de Vakantaseermeneer Mario een account begonnen onder de naam @vakantaseren, een account voor onder andere vragen over Landal GreenParks parken,beantwoord door mensen die er al eens geweest zijn, er werken of in de buurt wonen.

Met aardig wat volgers, ongeveer 1300, krijg je zodoende antwoord op prangende vragen over bungalow of park, tips in de omgeving en ga zo maar door.

Een briljant concept wat hopelijk zeker uitbreiding krijgt in de toekomst. Om voor die uitbreiding te zorgen, is het natuurlijk leuk als gasten van parken er af en toe een gastblog voor maken. Mario is zelf ook inmiddels al op aardig wat vakantieparken geweest, maar ook hij had ook dit keer weer geen prijs met de Postcode- of Staatsloterij en met meer dan 70 parken in het aanbod is het dan onmogelijk om elk park te bezoeken.

Na 2 bezoeken met Oud en Nieuw aan Resort Haamstede, was het nu tijd voor een park in ontwikkeling, aan de kust van Zeeuws Vlaanderen, Landal Nieuwvliet-Bad.

Een park in ontwikkeling zoals gezegd, als je het park oprijd is de rechterkant volledig afgebouwd, aan de linkerkant zijn onlangs de huizen opgeleverd en zijn ze nu bezig met de tuinen. Parkeerplekken zijn klaar, de terrassen zijn klaar achter de bungalows, maar ik raad aan om  nog niet van uw terras af te stappen aan die kant 🙂

 

De faciliteiten zijn ook al klaar! Binnenzwembad, leuk restaurant, snackbar, receptie en klein winkeltje, fietsverhuur, alles ziet er gewoon tiptop uit om van dit park een gezellig en gemoedelijk familiepark te maken. Groepen jongeren worden niet toegelaten om dit karakter te behouden.

Wij en onze hond hebben genoten van dit park en de omgeving. Wat kun je hier fantastisch rustig wandelen, een uitlaatronde word een echte ontdekkingsreis. Prachtige brede en superschone stranden, op 10 minuutjes wandelen vanaf het park, waar je kilometers over kan wandelen. De terugreis kan door kilometers duin waar wandelpaden en fietspaden zijn aangelegd met constant zicht op de prachtige zee. Om de paar honderd meter bevind zich een strandtent voor de verkoeling of in ons geval juist de warme chocolademelk!

De omgeving bij het park zijn rustige weilanden met een enkele boerderij. Achter het park bevindt zich een natuurgebied, de Groese polders.

 

Met steden als Terneuzen, Breskens en Sluis is er voor elk wat wils. Vergeet zeker ook België niet. Knokke is zeker een bezoek waard en denk eraan om op de terugweg je auto gelijk af te tanken 🙂 1,20 euro voor een liter euro 95. En voor diegene die de goede voornemens in de kast heeft laten staan, of ze nu al aan de wilgen heeft gehangen en gewoon is door blijven roken, scheelt België enorm!

Strand, natuur en vertier in de buurt, weidse uitzichten en rust, een gemoedelijke sfeer met zeer royale woningen, is wat dit park in Zeeuws-Vlaanderen te bieden heeft. Een parel in ontwikkeling.

Ook niet onbelangrijk, op dit park is het verboden om met Oud en Nieuw vuurwerk af te steken. Aan allebei de kanten van het park bevindt zich een dijk waar het overigens wel toegestaan is. Onze hond, die bang is voor vuurwerk, heeft ‘s avonds een laatste ronde gedaan en is vervolgens gelukkig in slaap gevallen. Het is dat onze 2 overburen niet konden lezen, even niet opletten toen het verteld werd bij incheck, of andere normen en waarden hadden, anders had onze hond door blijven slapen. Gelukkig waren het geen harde knallen.Er is melding van gemaakt en ben er zeker van dat dit opgepakt word. Ideaal voor mensen die buiten het park het nieuwjaar kunnen vieren met prachtig vuurwerk en mensen die er niet van houden of bang zijn, zoals onze hond, kunnen gewoon binnen een rustige Oud en Nieuw doormaken. Reserveer in dat geval een voorkeursligging in het midden van het park. Ik was gelukkig al gezegend met een hond die wel naar buiten durfde op oudejaarsdag want heel de dag is het stil geweest in en om het park. Kortom, het was een geweldige week!

Voor info of vragen, tweet @cairnwizzy op twitter, www.landal.nl of in de Landal brochure die weer op de mat is gevallen op pagina 240.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.