vakantiepark

Doe mee aan het Grote Vakantaseren Onderzoek (deel 1)

Ik had het al aangekondigd op twitter. Het is de hoogste tijd voor het Grote Vakantaseren Onderzoek. In de eerste editie van dit onderzoek ga ik via een enquête op zoek naar hoe, waar, wanneer en waarover mensen vakantaseren. Onder de eerste 100 mensen die het onderzoek volledig invullen, verloot ik een aantal codes voor een Albelli M fotoboek. Deze codes worden gesponsord door Albelli Nederland.
Albelli M fotoboek

Vandaag starten we met deel 1 van het Grote Vakantaseren Onderzoek. In dit deel stel ik een paar algemene vragen en ga ik vooral in op de vraag waarover mensen vakantaseren. Het kost ca. 5 minuten om de enquete in te vullen. Doe je mee?

Als je op link klikt, kom je meteen in de enquête terecht.
Link naar Enquete

Hartelijk dank voor je medewerking!

Mario

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.