India, Gujarat
fotografie,  India,  portret

Krachtige vrouwen van Gujarat

Februari 2016: Ik ben net terug van een zeer indrukwekkende reis naar de deelstaat Gujarat in India. Samen met een paar collega’s bezocht ik een aantal projecten. Ik ontmoette vele prachtige en krachtige vrouwen. In dit fotoblog daarom een serie portretten onder het motto “Krachtige vrouwen van Gujarat”.

India, Gujarat

 

india c

 

india d

 

india e

 

india f

 

india g

 

india h

 

3 reacties

    • vakantaseren

      Dank je! Ik heb hier hele bijzondere mensen ontmoet. Ik was er op werkbezoek bij SEWA. De oprichtster Ela Bhatt, is nu een van de Elders. google het maar eens, is een hele interessante organisatie die de armste vrouwen organiseert en emancipeert. Ik denk nog vaak terug aan deze reis een jaar terug

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.