En de winnaar van de Valentijnsactie is….?

Om  te vieren dat ik mijn website vernieuwd heb, lanceerde ik gisteren een leuke Valentijnsactie. Ik riep jullie via twitter (@vakantaseren) op om lekker te vakantaseren waar je met jouw Valentijn heen zou willen. Je kan daarmee 2 hotelvouchers voor een verblijf in een van de Fletcher Hotels winnen. Jullie hebben enthousiast meegedaan. Ik heb meer dan 50 originele inzendingen gekregen.

Even rondkijken op de vernieuwde website

Nu je toch hier op mijn vernieuwde website bent, kun je meteen even rondkijken. Zoals je kunt zien, blijf ik gewoon mijn blogartikelen hier plaatsen. Onder dit bericht staat bijv. een nieuw bericht met een aantal mooie portretfoto’s van mijn bezoek aan Gujarat, India.

Nieuw is dat je ook via de menubalk op zoek kunt naar bestemmingen. Hier plaats ik verhalen van bestemmingen waar ik zelfs geweest ben of die een speciale betekenis voor me hebben. Af en toe zal ik er ook een aanbieding of link bijzetten van een reisorganisatie waar je een dergelijke reis kunt boeken. Daar bleek bij jullie een behoefte aan te zijn. Bij het menu ga ik ook een aantal thema’s (bijv. gezinsvakantie, stedentrip) invullen en uitwerken. En er is ruimte voor zogenaamde “specials”. Een voorbeeld daarvan is de Vakantaseren  Award. Een special is een speciale activiteit of project die ik op eigen initiatief organiseer. Hieronder komen ook speciale projecten die ik voor 2016 in de planning heb. Tipje van de sluier? Ik zeg een woord: Noordkaap…..

Aan de rechterkant, de sidebar in jargon, heb ik een fotocaroussel geplaatst. Daar zal ik regelmatig nieuwe foto’s aan toevoegen. Op de vernieuwde site komt sowieso meer aandacht voor fotografie, ook via speciale artikelen en instagram.

Prikbord “volgers helpen volgers”

Onder dit fotocaroussel zie je een aparte twitter timeline. Dit is een soort prikbord. Stel je hebt een vakantievraag, dan kun je hem op twitter met #vakantaseren plaatsen. Ik retweet hem naar al mijn volgers (nu al 2600). Als ik het niet weet, zit er vast iemand tussen die wellicht een goede tip heeft. Via “volgers helpen volgers”zijn er de afgelopen tijd al veel vakantievragen van volges beantwoord. In deze timeline op mijn website zie je alle actuele #vakantaseren tweets. Probeer het maar het eens uit! Ik ben altijd verbaasd hoeveel “wisdom the crowd” heeft!

Mij inhuren

Zoals je verderop kunt zien, ben ik ook in te huren. Wil je een bepaalde vakantiebestemming of accommodatie onder de aandacht brengen van een breder publiek, neem dan contact met me op. Ik kan je op verschillende manieren van dienst zijn. Via een speciale “vakantaseren over” reportage op deze site of op instagram. Ik kan ook meedenken over een creatieve campagne waarbij we de kracht van social media effectief gebruiken. Mijn contactgegevens staan op een paar plaatsen op de site.

En de winnaar van de Valentijnsactie is…

Ik zou het bijna vergeten… Jullie zijn hier natuurlijk vooral om te weten wie de winnaar is van de Valentijnsactie. Uit alle inzendingen heb ik een winnaar geloot en dat is geworden: @moekeend!

De winnaar kan me via DM een bericht sturen met contactgegevens. Ik stuur dan de vouchers meteen op. Wacht niet te lang met boeken.

Ik wil iedereen bedanken die heeft meegedaan aan deze actie. Ik hoop dat jullie nog vaker terugkomen op mijn vernieuwde website. En ik zou het ook leuk vinden als je me laat vinden wat je ervan vindt.

Met vakantaseren kom je overal!

Mario

flowercampaing

 

 

Facebooktwittermail

0 thoughts on “En de winnaar van de Valentijnsactie is….?

Geef een reactie