Nieuw “Sterren” park van Landal in de Belgische Ardennen

Nieuw “Sterren”park in België

Vandaag komt Landal GreenParks met het nieuws naar buiten dat er vanaf 1 april weer een nieuw Landal vakantiepark in België bijkomt. Na Mooi Zutendaal een paar maanden terug , maken we nu kennis met Landal “Les Etoiles”. Dit “sterren”park ligt in de Ardennen ten zuiden van Dinant.  In totaal heeft Landal nu 4 vakantieparken in België.

 

Landal les Etoiles ideaal voor outdoor

Landal Les Etoiles is door zijn ligging erg geschikt voor allerlei outdooractiviteiten. Ik zie het wel zitten om daar een keer te gaan mountainbiken, rotsklimmen, kanoën of vlotvaren.

Het is een bestaand park. Landal neemt het beheer over van de 175 vrijstaande houten chalets.  Ik denk dat dit een interessante nieuwe loot is aan de Landal GreenParks boom. Vooral  door de ligging en de vele mogelijkheden voor leuke en uitdagende outdooractiviteiten, zullen veel mensen gaan vakantaseren over Les Etoiles.

Zou jij een keer naar dit nieuwe Landal park willen?

Kijk hier voor mogelijkheden om te reserveren.

 

 

 

 

 

 

Facebooktwittermail

0 thoughts on “Nieuw “Sterren” park van Landal in de Belgische Ardennen

Geef een reactie