Gevonden: testers voor nieuwe Sea Lodges Bloemendaal (update)


Update 24 mei: de 10 winnaars zijn bekend! Zit jij erbij? Vanessa Thiron, Elsbeth Schaap, Femke de Kort, Inge Janse, Mireille Klop, Marloes van Harteveld, Christel Witsiers, Katelijn Willem, Natasja Ettekoven en last but not least Wiesje Scheffer. Van harte gevakantaseerd allemaal!

 

Gister zag ik op twitter een leuke nieuwe actie die ik jullie niet wil onthouden. Belvilla zoekt testers voor de nieuwe Sea Lodges  in Bloemendaal.

VakantaZEEren over strandhuisjes

Zeg nu zelf, wie vakantaseert er niet over strandhuisjes? Op de een of andere manier spreekt dit type vakantiewoningen nog meer tot de verbeelding dan andere. Is het de nabijheid bij zee en strand? Of dat je de zee hoort ruisen?  Iedere avond een prachtige zonsondergang meemaken? Waarschijnlijk een combinatie van dit alles.

Belvilla speelt hier op in met de nieuwe Sea Lodges. Ze hebben nu spiksplinternieuwe in het aanbod en zijn op zoek naar testers.

image

10 testers gezocht!

Ze zoeken maar liefst 10 testers die in het weekend van 10 t/m 13 juni een Sea Lodge willen uittesten. In ruil daarvoor vragen ze of je foto’s en video’s over je ervaring wil delen en een review schrijven.

Lijkt me een prachtige deal! Wat moet je doen om kans te maken? Meld je snel aan via de link hieronder. Je moet nog 1 vraag beantwoorden maar ik denk dat je het antwoord vast zelf kunt vinden….

Ik heb me meteen aangemeld en zit al lekker te VakantaZEEren over een heerlijk weekend in een van deze prachtige Sea lodges.

Doe jij ook mee?

HIER AANMELDEN ALS TESTER SEA LODGES

 image
 Verantwoording: ik heb dit artikel op eigen initiatief en onder eigen verantwoordelijk geschreven.  De foto’s zijn van mezelf. De foto van de Sea Lodges is een screenshot van de site van Belvilla. Ik werk soms met affiliate links. Als mensen op zo’n link klikken en daarna iets boeken, krijg ik daar een kleine provisie over. Dit gaat overigens niet ten koste van de prijs die de klant betaalt.
Facebooktwittermail

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.