vakantiepark

En de populairste provincie is….

Op mijn twitteraccount @vakantaseren plaats ik regelmatig een poll waarbij ik peil hoe de volgers over bepaalde onderwerpen denken. Dit keer was de vraag: “Ik vakantaseer het liefst over een weekend in…”

 

En de populairste provincie is….

Op mijn twitteraccount @vakantaseren plaats ik regelmatig een poll waarbij ik de mening peil van de volgers over allerlei vakantiegerelateerde onderwerpen. Het kost weinig moeite om even te stemmen. En de uitkomst levert altijd weer leuke informatie op.

Dit onderzoekje was een experiment met een nieuw soort poll. In plaats van 3 antwoorden, waren er 12 antwoordmogelijkheden verspreid over 3 tweets. Ik heb alles doorgerekend en kom uit op de volgende top 12!

  1. Limburg
  2. Gelderland
  3. Drenthe
  4. Zeeland
  5. Friesland
  6. Noord-Holland
  7. Overijssel
  8. Noord-Brabant
  9. Utrecht, Flevoland en Zuid-Holland (gedeeld)
  10. Groningen

Het totaal aantal uitgebrachte stemmen bedraagt 89.

Gefeliciteerd Limburg met jullie eerste plek! De volgers van @vakantaseren vakantaseren het liefst over een weekend in Limburg!

 

Kun jij je vinden in deze uitslag? Zo nee, welke provincie had volgens jou moeten winnen?

image

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.