Vakantaseren Award
vakantaseren,  vakantaserenaward,  vakantiepark

Nomineren voor de Vakantaseren Award 2017, doe mee en maak kans op een scratch map

Het is weer zover. De Vakantaseren Award 2017 gaat van start. Na de succesvolle eerste twee edities ga ik op zoek naar de winnaars voor 2017. Nieuw dit jaar is dat je naast vakantieparken ook bestemmingen kunt nomineren.

Over welk vakantiepark vakantaseer jij?

In Nederland zijn meer dan 1500 vakantieparken. Voor de Vakantaseren Award 2017 zoek ik het vakantiepark waar de meeste mensen over vakantaseren. Jullie bepalen weer zelf welk park dat wordt! In twee rondes. Vorig jaar won Hof van Saksen de Award wederom na een spannende finale. Nieuw in 2017 is dat je nu ook vakantieparken in België en Duitsland kunt nomineren.

image

In 2017 kun je ook een bestemming nomineren!

Nieuw in 2017 is ook dat je nu voor het eerst ook een bestemming kunt nomineren. Ik ga in 2017 daarom twee Vakantaseren Awards uitreiken; 1 voor een vakantiepark en 1 voor een bestemming. Ik sluit hiermee aan bij een weg die ik met “Vakantaseren” ben ingeslagen. De laatste 2 jaar publiceer ik ook steeds vaker verhalen over bestemmingen.  Denk bij een bestemming aan een land, streek, natuurgebied, nationaal park of stad.

image

Hoe werkt het?

Net als in de afgelopen 2 jaar zijn er twee rondes. In de eerste ronde die vandaag begint, kan iedereen max. 1 vakantiepark en max. 1 bestemming nomineren. Het is aan jou om te bepalen of je zowel een vakantiepark als een bestemming kiest.

Het gaat om een vakantiepark of bestemming waarover jij het liefst vakantaseert. Dit kan een park of bestemming zijn waar je al geweest bent en waar je vaak aan terugdenkt, maar net zo goed een plek waar je dolgraag eens heen zou willen. Denk bij een bestemming bijv. aan een land, streek, natuurgebied of stad.

De vakantieparken die je nomineert, moeten in Nederland, België of Duitsland liggen. De bestemming die je nomineert, kan zich overal op de wereld bevinden.

Nomineren kan op 4 manieren

  1. via een reactie op dit artikel, nomineer je park en/of bestemming. Een motivatie hoeft niet, mag uiteraard wel
  2. via een reactie op mijn facebook pagina bij het artikel over de Vakantaseren Award 2017
  3. via een tweet op twitter. Zet er #vakantaserenaward2017 bij i.v.m. de vindbaarheid. Zou jammer zijn als ik je inzending niet terug kan vinden.
  4. via een post op instagram. Zet ook hier #vakantaserenaward2017 bij i.v.m. de vindbaarheid. Een mooie foto van het vakantiepark of de bestemming waar je over vakantaseert, laat meteen zien waarom!
  5. Ik ga ervan uit dat je maximaal 1 keer meedoet op een van deze kanalen.

Vrijdag 20 januari rond 20.00 kijk ik welke 3 vakantieparken en 3 bestemmingen het meest genomineerd zijn. De 3 parken en 3 bestemmingen met de meeste nominaties gaan met elkaar strijden om de titel: Vakantaseren Award 2017. Je mag daarna uit deze top 3 kiezen welke jouw favoriet is. Dat gebeurt via een poll op twitter zodat iedereen het wedstrijdverloop online kan volgen.

Maandag 23 januari, beter bekend als Blue Monday, zijn zowel het winnende park als de winnende bestemming bekend. Vrolijken we die dag ook meteen een beetje op!

Winactie! Nomineer voor de Vakantaseren Award 2017 en win een scratch map

Als je meedoet, kun je zelf ook wat winnen!  Onder alle deelnemers die aan de voorwaarden voldoen en 1 park en/of 1 bestemming nomineren voor de Vakantaseren Award 2017,verloot ik een scratch map.  Een scratch map is een originele kraskaart waarbij je op wereldkaart landen kunt wegkrassen, om te laten zien waar je allemaal bent geweest of waar je over vakantaseert.

xenosMisschien weet je niet meer hoe een park precies heet of wil je inspiratie op doen? Om die reden heb ik van drie grotere vakantieparken ketens een link naar hun overzichtspagina toegevoegd. Kijk eens lekker rond. Misschien kom je op nieuwe ideeën. Het park dat je nomineert hoeft uiteraard niet perse een van deze parken te zijn, wellicht vakantaseer jij juist over een klein park dat we nog niet kennen. Het mag allemaal.

Inspiratie nodig over bestemmingen? Grasduin dan eens rond op deze website. Typ bijvoorbeeld eens een zoekwoord in (rechtsboven op mijn site) en laat je inspireren door de verschillende artikelen die ik heb gepubliceerd.

Doe je ook mee aan de Vakantaseren Award 2017?

  • Nomineer het park en/of bestemming waar jij het liefst over vakantaseert. Via twitter (#vakantaserenAward2017), instagram (#vakantaserenaward2017), facebook of een reactie op dit artikel. Doe dat voor vrijdag 20 januari 20.00 uur
  • Stem tussen 20 januari  uur en 23 januari op je favoriete vakantiepark en/of bestemming via de speciale polls op twitter
  • Loot mee voor de wereldse kraskaart, de scratch map!

Vakantaseren Award 2017

Verantwoording 
Ik organiseer de Vakantaseren Award op eigen initiatief en onder mijn eigen verantwoordelijkheid. Ik verdien er niks mee. De links naar de overzichtspagina’s van de vakantieparken zijn zogenaamde affiliate marketing links. Als iemand via zo’n link een vakantie zou boeken, krijg ik daar een hele kleine provisie van. Dit wordt niet doorberekend in de prijs die de klant betaalt. De poll doe ik op twitter zodat het verloop en de uitslag transparant zijn. De foto’s in dit artikel zijn van mezelf. Alleen de foto van de scratch map is afkomstig van de website van Xenos waar ik de scratch map heb aangeschaft.

 

16 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.