Vakantaseren Award
vakantaseren,  vakantaserenaward

De 3 finalisten voor de Vakantaseren Award 2017 zijn bekend, stem NU op jouw favoriet

2 weken lang konden jullie vakantieparken en/of bestemmingen nomineren voor de Vakantaseren Award 2017. Vanaf vandaag zaterdag 21-1 tot maandag 23-1 rond de klok van 20.00 uur kunnen jullie stemmen op je favoriet. Wie moet volgens jou de Vakantaseren Award 2017 winnen?

Vakantaseren Award 2017

2 weken geleden heb ik jullie gevraagd om vakantieparken en/of bestemmingen te nomineren voor de Vakantaseren Award 2017. En dat heb ik geweten! In totaal heb ik zo’n 200 nominaties gekregen. Nog niet eerder deden zoveel mensen bij. Daarvoor wil ik jullie alvast bedanken!

Vakantaseren Award 2017

Een aantal vakantieparken voerde actief campagne om in de top 3 terecht te kunnen komen. Dat heeft ze geen windeieren gelegd.

Jullie hebben de volgende vakantieparken genomineerd voor de Vakantaseren Award 2017: Happy Nes Ameland, Heideheuvel, Mooi Zutendaal, Hellendoorse Berg, Coldenhove, Miggelenberg, Port Zelande, Hof van Saksen, Vitamaris, Reevallis, Efteling Bosrijk, Cauberg, Lommerbergen, Residence Terschelling, Parc Sandur en de Leistert.

Wie zijn de 3 finalisten van 2017?

Er zijn 3 parken die met elkaar de strijd aangaan in de finale voor de Vakantaseren Award 217. Deze parken worden door de meeste mensen genomineerd. Dat zijn in willekeurige volgorde Heideheuvel, Parc Sandur en Mooi Zutendaal.

Heideheuvel is een vakantiepark op de Veluwe. Er zijn 242 vrijstaande bungalows. Voorzieningen op het park zijn onder meer een overdekt zwembad en een restaurant. Kijk hier voor meer info over Heideheuvel: Website Heideheuvel

Heideheuvel, Landal, Vakantaseren Award

Parc Sandur is een vakantiepark in Drenthe. Het park heeft 438 cottages. Op het park zijn diverse voorzieningen, met onder meer een zwembad en een overdekt parkcentrum met diverse restaurants en winkels. Kijk hier voor mee info over Parc Sandur: Website Parc Sandur

Parc Sandur, Center Parcs, Vakantaseren Award

Mooi Zutendaal is een vakantiepark in Belgisch Limburg. Het park heeft 197 (wellness)villa’s, bungalows en chalets. Op het park zijn diverse voorzieningen met onder meer een overdekt en een openluchtzwembad. Kijk hier voor meer info over Mooi Zutendaal: Website Mooi Zutendaal

Mooi Zutendaal

JE KUNT NU OP TWITTER STEMMEN OP HET VAKANTIEPARK WAAR JIJ HET LIEFST OVER VAKANTASEERT! KLIK HIER VOOR DE DIRECTE LINK NAAR DE TWITTERPOLL

De stemming vindt plaats via een twitterpol zodat het stemproces transparant is.

Als de winnaar bekend is, zal ik er binnenkort heen gaan om voor de derde keer de Vakantasen Award te overhandigen.  Ook zal ik dan de winnende deelnemer bekend maken die de Scratch Map heeft gewonnen!

Poll: stem op de bestemming waarover je het liefst vakantaseert

Dit jaar vroeg ik jullie ook om bestemmingen te nomineren waar je het liefst over vakantaseert. Dit is blijkbaar nog wennen want veel minder mensen maakten hier gebruik van. Er kwamen ook geen duidelijke winnaars uit de bus. Om de mensen die wel nomineerden niet te kort te doen, heb ik in dit artikel een poll opgenomen. Over welke bestemming vakantaseer jij het liefst?

Verantwoording
De Vakantaseren Award 2017 heb ik net als voorgaande jaren op eigen initiatief en onder eigen verantwoordelijkheid uitgevoerd. Ik heb vooraf 4 grote ketens van Vakantieparken geinformeerd over dit project maar zij hebben geen actieve rol gespeeld in de opzet en uitvoering. De foto’s in dit artikel zijn van mezelf. Behalve de foto’s van Parc Sandur en Heideheuvel. Die heb ik ontvangen van de parken zelf.  Het idee om dit jaar ook bestemming mee te nemen is een suggestie van Bas Hoogland. Daarvoor hartelijk dank.
Ik verdien geen geld met dit project. Er staan affiliate links in dit artikel. Mocht iemand naar aanleiding van dit artikel en de links een boeking doen, dan krijg ik daar een kleine provisie van. Dit gaat niet ten koste van de prijs die de klant betaalt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.