Geen categorie

Doe mee aan de peiling over de naam van mijn nieuwe Personal Assistant

Deze week is mijn nieuwe Personal Assistant begonnen. Hij heeft nog geen naam. Doe mee aan een raadgevende peiling over zijn naam.

Mini-versie van Vakantaseren

Een tijdje terug heb ik bedacht dat het het leuk en handig kan zijn om een personal assistant te hebben die me kan helpen bij mijn blogtrips. Geïnspireerd door het voorbeeld van de @Roaminggnome op twitter, zie ik kansen om deze assistent in te zetten voor leuke avonturen en acties op mijn site en op mijn sociale media-kanalen twitter en instagram.

Ik ga op zoek en vind een webshop waar ik zelf kan kiezen hoe mijn assistent er hoe zou moeten zijn. Na wat speurwerk maak ik een keuze. Begin deze week komt hij aan vanuit Engeland. Ik vind dat hij best een beetje op mij lijkt dus denk dat hij ook af en toe als stand-in kan optreden. Vind jij dat ie een beetje op me lijkt?

Doe jij mee aan de peiling over de naam van mijn personal assistant?

Natuurlijk moet mijn personal assistant een toepasselijke naam krijgen. Op twitter en op facebook vraag ik om suggesties. Ik word niet teleurgesteld en krijg veel leuke voorstellen.  Dat wordt nog lastig kiezen. Daarom vraag ik jouw hulp met deze “raadgevende” peiling. Wat is jouw favoriete suggestie? Of heb je een eigen suggestie? Laat het me weten via een reactie op dit bericht! Alvast hartelijk bedankt, mede namens de personal assistant.

De namen die werden gesuggereerd, zijn:

 • Travelagent
 • Supermario
 • Vakantaseermeneer
 • Vakantaseertje
 • Marco (Polo)
 • Floor
 • Mario Jr.
 • Mario Baltino (knipoog naar Baltina Baltus)
 • Luigi
 • Vakantasini
 • Vakantamini
 • Little Mario
 • Marilego
 • Lerio
 • Legio
 • Baby Bora
 • Little Compass
 • Mariotto
 • Mariuchi
 • Mariachi

Wat een creativiteit! Wat is jouw favoriet? Laat je reactie achter bij de comments! Hartelijk dank!

 

 

 

 

Eén reactie

 • Hans Goossen

  Inderdaad wat een creativiteit bij je volgers en de keus is zo moeilijk dat ik er nig maar één bij zet het is de assistent van vakantaseren dus vakansistent dan maar
  Succes net kiezen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.