Wil jij als eerste van de hoogste indoor speedslide van Nederland? Doe mee aan de winactie van Hof van Saksen!

hof van saksen, glijbanen

In 2015 en 2016 wint Hof van Saksen de Vakantaseren Award. Met de bouw van 3 spectaculaire glijbanen lijkt het vakantiepark er alles aan te willen doen om deze award in 2018 in de wacht te willen slepen. Wil jij een weekend winnen en als eerste van de hoogste indoor speedslide van Nederland? Doe dan mee met deze winactie van Hof van Saksen!

hof van saksen, vakantaseren

3 sensationale indoor waterglijbanen

Het luxe resort Hof van Saksen won al 2 x de Vakantaseren Award (zie Het geheim van Hof van Saksen). Het lijkt erop dat ze er alles aan doen om ook volgend jaar weer een goede kans te willen maken op deze award waarbij mijn lezers en volgers het vakantiepark kiezen waar ze het liefste over vakantaseren.

Het resort innoveert spectaculair met de bouw van 3 sensationele indoor waterglijbanen. 1 van die glijbanen is zelfs de grootste indoor glijbaan van de wereld! De glijbanen worden vanaf 1 september in gebruik genomen.

Wil jij kans maken op een ticket voor het VIP-weekend?

Hof van Saksen is onlangs gestart met een gave winactie waarmee je een ticket kunt winnen voor het VIP-weekend van 8 tot 11 september, voor jou en je familie.

Via een speciale actie heb je 3 kansen op een van deze felbegeerde tickets.

Hou de Facebookpagina Hof van Saksen in de gaten voor deze nieuwste actie. Deel je antwoord via de speciale actiepagina en wie weet zoef jij met 60 km per uur als eerste van 1 van deze sensationele glijbanen af.

Kijk snel op Waterpret in Hof van Saksen voor meer informatie over de nieuwste ontwikkelingen.

hof van saksen, glijbanen

Praktische info

Wil je zeker zijn van jouw plekje op de glijbaan of heb je gewoon zin om hier in de zomer alvast heen te gaan, kijk dan hier voor de aanbiedingen van Hof van Saksen.

Verantwoording
Dit artikel heb ik op eigen initiatief en onder eigen verantwoordelijkheid gepubliceerd. De artist impression foto van de nieuwe glijbanen is afkomstig van de beeldbank van Landal GreenParks. De andere foto heb ik zelf gemaakt. Het filmpje is afkomstig van youtube.  Ik maak af en toe gebruik van affiliate marketing links. Als iemand iets via deze links boekt of koopt, krijg ik daarvan een kleine provisie. Dit gaat niet ten koste van de prijs die de klant betaalt.
Facebooktwittermail

2 thoughts on “Wil jij als eerste van de hoogste indoor speedslide van Nederland? Doe mee aan de winactie van Hof van Saksen!

  1. Als ik zie wat een weekend kost??? Echt niet, wat een belachelijke hoge bedragen!!!!

    Dit kan wn wil ik als normale arbeider niet eens betalen. Park zal wel snel dicht gaan!!!!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.