Spannende actie #waarisvakantaseren zondag van start: raad waar ik ben en maak kans op reisgids

#waarisvakantaseren

Ik heb zin in een nieuw avontuur! Zondag 17 december ga ik op pad. De hele dag door geef ik hints. Raad jij als eerste waar ik ben, dan win jij een online reisgids van die bestemming. Meedoen met #waarisvakantaseren? Lees snel verder hoe het werkt.

Waar is vakantaseren? Wat is het?

Al langer loop ik met een idee rond voor een leuke raad -en winactie. De inspiratie ligt bij mijn Expeditie Noordkaap waarbij ik via tweets en foto’s op instagram lezers mee heb genomen op mijn reis naar de Noordkaap, alleen lag deze niet in Noorwegen maar op Terschelling. Herinner je dit verhaal nog? Lees het hier nog eens na: Expeditie Noordkaap met een knipoog.

Noordkaap, Terschelling, vakantaseren

Het leuke van dit avontuur vond ik dat lezers en volgers virtueel met me op pad gingen en zelf begonnen te vakantaseren aan de hand van de foto’s en tweets. Een aantal mensen dacht op basis van mijn tweets en foto’s zelfs dat ik echt op weg was de Noordkaap in Noorwegen.

Deze maand bestaat Vakantaseren 5 jaar. 1 van de zaken die jullie aangeven op mijn vraag wat je het leukste vindt aan 5 jaar vakantaseren, zijn de winacties.  Daarom heb ik iets leuks en spannends bedacht. Met de actie #waarisvakantaseren ga ik iets nieuws uitproberen. Het is eigenlijk heel simpel. Ik ga zondag 17 december op pad naar een bestemming in Nederland. Tijdens mijn trip plaats ik een aantal hints. Die hints verschijnen op twitter (Vakantaseren op twitter),  instagram (Vakantaseren op Instagram)  en op facebook (Vakantaseren op Facebook)

Wil je geen hint missen en je kansen vergroten, zorg dan dat je me op alle drie social media kanalen volgt.

Raad #waarisvakantaseren en win een reisgids van mijn bestemming

Gedurende de dag plaats ik dus een aantal hints. De persoon die als eerste de precieze bestemming weet te raden, wint een online reisgids van mijn bestemming van deze #waarisvakantaseren pilot.

Je krijgt echter maar 1 kans om te raden dus verspeel je kruit niet te vroeg. Je kunt wel een herkansing verdienen, als je mijn actietweet over deze actie retweet. Deze actietweet zal zondag een vastgemaakt bericht zijn bovenaan mijn timeline op twitter. Je kunt je antwoord alleen op twitter geven (dus niet op facebook of instagram), zodat ik kan zien wie het snelste is. Tenslotte vraag ik je om #waarisvakantaseren te vermelden bij je antwoord, zodat ik het kan terugvinden. Zonder deze hashtag is je reactie niet geldig.

Zondag a.s. ga ik op zoek naar de namen van de stad en het hotel waar ik zal verblijven. De namen van zowel stad als hotel moeten helemaal goed gespeld zijn. Ik accepteer het ook als je het juiste twitteraccount van het hotel noemt.

Alle spelregels nog even op een rijtje

  • zondag a.s. start de pilot van #waarisvakantaseren
  • gedurende de dag plaats ik hints op twitter, instagram en facebook
  • raad de precieze namen van mijn bestemming (stad + naam hotel)
  • tweet je reactie per twitter met de hashtag #waarisvakantaseren
  • je mag 1 keer raden
  • voor een herkansing om te raden, retweet je mijn actietweet die bovenaan mijn timeline staat
  • de snelste rader die voldoet aan de voorwaarden (naam stad + hotel, #waarisvakantaseren in tweet, max. 1x raden of via herkansing na retweet) wint de online reisgids van de bestemming van #waarisvakantaseren

Gebruik de komende dagen om er voor te zorgen dat je me op twitter, instagram en facebook volgt, zodat je geen hints hoeft te missen

Waar is vakantaseren in de toekomst?

Ik zie deze actie van aankomende zondag als een eerste experiment. Ik ga kijken of het idee aanslaat en of jullie het leuk vinden om aan zoiets mee te doen. Het is ook mijn bedoeling om ervan te leren en het daarna vaker te gaan herhalen in samenwerking met geïnteresseerde partners. Wellicht wordt het dan ook mogelijk om grotere give-aways beschikbaar te stellen. Een overnachting bijvoorbeeld.

Werk jij bij een hotel, vakantiepark of stad/regiomarketing organisatie en lijkt het je leuk dat we deze actie ook op jouw bestemming doen, neem dan contact met me op over de mogelijkheden. Dat kan via vakantaseren@gmail.com of via 06-13010188

Ga jij meedoen komende zondag met #waarisvakantaseren?

#waarisvakantaseren

 

 

 

 

 

 

 

Facebooktwittermail

Geef een reactie