vakantaseren award 2018
vakantaserenaward

De finalisten voor de Vakantaseren Award 2018 zijn bekend; stem NU op jouw favoriet

Vanaf woensdag 10 januari konden jullie vakantieparken nomineren voor de Vakantaseren Award 2018. Vanaf vandaag maandag 15-1 tot maandag 22-1 rond de klok van 20.00 uur kunnen jullie stemmen op je favoriet. Wie moet volgens jou de Vakantaseren Award 2018 winnen?

Vakantaseren Award 2018

Afgelopen woensdag heb ik jullie gevraagd om vakantieparken te nomineren voor de Vakantaseren Award 2018. Fans van allerlei vakantieparken gingen aan de slag. In totaal heb ik tientallen nominaties gekregen. Daarvoor wil ik jullie alvast bedanken! Het waren er wel een beetje minder dan vorig jaar maar dit komt misschien ook omdat ik er voor het eerst voor heb gekozen geen give-away te verloten. De echte fans deden natuurlijk gewoon wel mee!

vakantaseren award 2018

Jullie hebben de volgende vakantieparken genomineerd voor de Vakantaseren Award 2018: Happy Nes Ameland, Heideheuvel, Mooi Zutendaal, Coldenhove, Miggelenberg, Amerongse Berg, Hof van Saksen, Lommerbergen, de Warsberg, Résidence Terschelling, Ouddorp Duin, Strandhuisjes Julianadorp, Vennenbos, Het Heijderbos en De Zanding.

Wie zijn de 4 finalisten van 2018?

Er zijn 4 parken die met elkaar de strijd aangaan in de finale voor de Vakantaseren Award 2018. Deze parken worden door de meeste mensen genomineerd. Dat zijn in willekeurige volgorde Heideheuvel, Hof van Saksen, Mooi Zutendaal en Miggelenberg.

Heideheuvel is een vakantiepark op de Veluwe. Er zijn 242 vrijstaande bungalows. Voorzieningen op het park zijn onder meer een overdekt zwembad en een restaurant. Kijk voor meer informatie op de website van Heideheuvel.

Heideheuvel, Landal, Vakantaseren Award

 

Hof van Saksen is een vakantiepark in Drenthe. Het park heeft 575 accommodaties. Op het park zijn diverse voorzieningen en een uitgebreid programma voor kinderen, de zogenaamde Academies. Nieuw vanaf de zomer van de 2017 zijn de waterglijbanen. Kijk voor meer info op de website van Hof van Saksen.

Mooi Zutendaal is een vakantiepark in Belgisch Limburg. Het park heeft 197 (wellness)villa’s, bungalows en chalets. Op het park zijn diverse voorzieningen met onder meer een overdekt en een openluchtzwembad. Kijk de website van Mooi Zutendaal voor meer parkinformatie.

Mooi Zutendaal

 

Miggelenberg is een vakantiepark op de Veluwe. Het park heeft 270 vrijstaande bungalows. Er zijn diverse voorzieningen op het bosrijke park waaronder een overdekt zwembad en een restaurant. Voor een compleet overzicht kijk op de website van Miggelenberg.

landal Miggelenberg, vakantaseren award 2018

JE KUNT NU OP TWITTER STEMMEN OP HET VAKANTIEPARK WAAR JIJ HET LIEFST OVER VAKANTASEERT! Klik hier voor de directe link naar twitter

De stemming vindt plaats via een twitterpoll zodat het stemproces transparant is. O ja, als er ineens “eitjes” zijn die me gaan volgen op twitter, dan zal ik die blokkeren. Ik wil alleen dat echte accounts mee kunnen doen met deze poll.

Als de winnaar bekend is, zal ik er binnenkort heen gaan om voor de vierde keer de Vakantaseren Award te overhandigen. Succes!

Verantwoording
De Vakantaseren Award 2018 heb ik net als voorgaande jaren op eigen initiatief en onder eigen verantwoordelijkheid uitgevoerd.  De foto’s in dit artikel zijn van mezelf. Behalve de foto’s van Heideheuvel en Miggelenberg. Die heb ik van de beeldbank van Landal GreenParks.
Ik verdien geen geld met dit project. Er staan affiliate links in dit artikel. Mocht iemand naar aanleiding van dit artikel en de links een boeking doen, dan krijg ik daar een kleine provisie van. Dit gaat niet ten koste van de prijs die de klant betaalt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.