vakantieverdubbelaar, vakantaseren
vakantieverdubbelaar

Eerste Hulp Bij Vakantaseren: de Vakantieverdubbelaar

Agenda bij de hand? Met de vakantieverdubbelaar uit dit artikel kun je door slim je vakantiedagen te plannen, je vakanties verdubbelen of zelfs verdrievoudigen. Dat noem ik nog eens Eerste Hulp Bij Vakantaseren!

Ik zet de vakantieverdubbelaar in!

Onlangs las ik het volgende bericht: “17 vakantiedagen omzetten in 42 vrije dagen – Wie slim gebruikmaakt van zijn vakantiedagen wordt beloond met meer vakantie!”

17 vakantiedagen omzetten in 42 vrije dagen

Daar wil ik meer van weten. Het staat in een artikel van Vakantiedealwebsite Holidayguru. De gemiddelde Nederlander heeft per jaar recht op 20 vakantiedagen. Als je deze slim inplant, kan je er zo 45 vrije dagen van maken. Bij Holidayguru noemen ze dat “brugdagen”. Je zou het wat mij betreft net zo goed de vakantieverdubbelaar kunnen noemen!

Een voorbeeld in de praktijk

vakantieverdubbelaar, vakantaseren

 

Als je in het schema naar Pasen kijkt bijvoorbeeld: 30 maart t/m 2 april zijn feestdagen. Als je daarna 4 vrije dagen opneemt (van 3 april t/m 6 april), kun je je vakantie meer dan verdubbelen tot wel 10 dagen!

Of neem Pinksteren en Hemelvaart. Door 6 dagen vrij te nemen, kun je deze via de vakantieverdubbelaar laten resulteren in 12 dagen vakantie! Handig toch?

Handig schema

Bij het persbericht zit een handig schema met suggesties voor brugdagen voor diverse vakanties in 2018. In totaal kun je met de inzet van 17 vakantiedagen 4 vakanties van samen maar liefst 45 dagen creëren. Dat noem ik nog eens een mooi staaltje van Eerste Hulp Bij Vakantaseren.

Je kunt het hele artikel over deze Vakantieverdubbelaar nog eens nalezen op Reiskalender Feest- en Brugdagen.

Ik ga de komende dagen eens even met de familieagenda zitten en alvast vakantaseren over 2018. En reken maar dat ik de vakantieverdubbelaar inzet!

Tiny house

 

 

Verantwoording
Dit artikel is gebaseerd op een samenwerking met vakantiedealwebsite Holidayguru. De foto’s van de brugdagen en de kalender heb ik met hun toestemming in dit artikel gebruikt. Het copyright voor de andere foto’s berust bij mij.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.