van WakaWaka tot Bora Bora

Van WakaWaka tot Bora Bora: denk mee en maak kans op een instagramboekje (8)

Ruim een jaar geleden begon ik met mijn speciale ruilproject “Van WakaWaka tot Bora Bora”. Na een aantal succesvolle stappen, hapert mijn project op dit moment. Ik kan jouw hulp goed gebruiken om me verder op weg te helpen. Denk je mee?

Een incompany instagram workshop voor 10 mensen

Eind november 2017 maak ik mijn nieuwste ruil bekend. In ruil voor een weekend bij Resort Hof van Saksen in combinatie met een Tesla auto, krijg ik van instagramgoeroe Kirsten Jassies een prachtige incompany instagram workshop voor 10 mensen t.w.v. €1600,- Een mooie ruil die zeker voor bedrijven in de travelbranche interessant is, zo schat ik in. Ik schrijf er dit artikel over: Van WakaWaka tot Bora Bora: “Jaaaaaa leuk, I’m in!”

vakantaseren, Kirsten Jassies, Instagram

Even geduld a.u.b.

Daarna benader ik diverse bedrijven. De meeste vinden het een interessant project maar tot een nieuwe ruil komt het niet. Bij veel bedrijven moet ik lang wachten op een reactie. Begrijpelijk want het gaat om best een substantieel bedrag.

In sommige gevallen hoor ik helemaal niks terug. Vanochtend loopt ook mijn laatste poging waar ik op hoopte, helaas niet uit op een volgende ruil. Hoe nu verder?

Hoe zat het ook al weer?

Tot nog toe liep het goed met mijn ruilproject maar nu lijkt het te stokken. Ik heb in mijn vorige artikel al aangegeven dat het project wat mij betreft niet daadwerkelijk hoeft te eindigen in Bora Bora. Ik ben op zoek naar een “droomreis” waarover ik een mooi verhaal kan vertellen, een plek waar iets bijzonders te zien is. Een inspirerend project op het terrein van duurzaamheid bijv. dat extra exposure verdient. Ik ben mijn project begonnen met een WakaWaka Light, een solar lamp van een social venture bedrijf en het lijkt me erg mooi om aan het eind de cirkel rond te kunnen maken.

Van WakaWaka tot Bora Bora

Jouw hulp is welkom: denk je mee?

Via dit artikel wil ik graag een beroep doen op jou! Ik heb het afgelopen jaar gemerkt dat veel mensen dit project met grote belangstelling volgen. Iedereen is natuurlijk iedere keer weer razend benieuwd naar een volgende ruil.

Nu nodig ik jou uit om met me mee te denken over een volgende ruil. Heb jij een tip voor iemand, een organisatie of bedrijf die interesse zou kunnen hebben in zo’n mooie instagram workshop en die ook een leuke tegenruil zou kunnen doen, wil je me dat dan laten weten? Je kunt natuurlijk ook die persoon of dat bedrijf tippen om rechtstreeks contact met mij te leggen.

Een andere mogelijkheid is dat je me tips of suggesties geeft voor wat voor projecten jij denkt dat extra aandacht goed kunnen gebruiken. Wellicht kan ik vanuit die invalshoek gericht bedrijven benaderen met de vraag of ze bereid zijn een reis naar zo’n project te sponsoren in ruil voor de instagram workshop en exposure in mijn project.

Ik nodig je uit om met me mee te denken. Heb jij tips van mensen of bedrijven die mogelijk interesse hebben in dit mooie ruilaanbod (incompany instagramworkshop voor 10 mensen) of ken je mooie projecten die extra exposure goed kunnen gebruiken, laat het me dan weten. Dat kan via een reactie hieronder, via vakantaseren@gmail.com of via mijn social mediakanalen op twitter of facebook.

Onder alle mensen die reageren met een tip of suggestie, verloot ik dit boekje! Ik ben benieuwd naar jouw ideeën.

instagram, vakantaseren

Ruiloverzicht tot nu toe

  1. WakaWaka light, waarde € 29,-
  2. Keen wandelschoenen, waarde € 80,- tot € 100,-
  3. Escape Room cadeaubonnen, 2 stuks met een waarde van € 258,-
  4. Weekend Tesla rijden incl. 500 km, waarde € 525,-
  5. Weekend/midweek Hof van Saksen incl. weekend Tesla, waarde € 1.125,-
  6. Incompany Instagramtraining (incl BTW en reiskosten), waarde € 1.600,-

Lees hier de eerdere verhalen

Verantwoording
Het project “Van WakaWaka tot Bora Bora” doe ik op eigen initiatief en onder eigen verantwoordelijkheid. De WakaWaka light waar ik mee ben begonnen, is gesponsord door WakaWaka, waarvoor ik hen dankbaar ben. De foto van het testbeeld is afkomstig van een creative commons zoekopdracht.

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.