Waar is vakantaseren? Raad waar ik naar toe ga en win een wereldkaart op canvas!

Wereldkaarten, vakantaseren

Ik heb zin in een nieuw avontuur van #waarisvakantaseren. Donderdag 27 september a.s. ga ik weer op pad. De hele dag door geef ik hints. Raad jij als eerste waar ik ben en voldoe je aan de overige spelregels, dan win jij een wereldkaart op canvas t.w.v. van max. €59,95. Meedoen met #waarisvakantaseren? Lees snel verder hoe het werkt.

Waar is vakantaseren? Wat is het ook al weer?

In december 2017 is het de eerste keer dat ik de actie #waarisvakantaseren uitvoer. Ik ga op pad en gedurende de dag plaats ik allerlei hints op instagram, twitter en facebook. Lezers en volgers proberen te raden waar ik heen ga. De snelste rader wint een online reisgids van de bestemming waar ik op dat moment ben. In december gaat het om het Kruisherenhotel in Maastricht. Je kunt het hier nog eens nalezen: Het Kruisherenhotel in Maastricht, een heerlijk verblijf in hemelse sferen.

Kruisherenhotel, maastricht, vakantaseren

Raad #waarisvakantaseren en win een wereldkaart op canvas

Gedurende de dag plaats ik een aantal hints. De persoon die als eerste de precieze bestemming weet te raden en aan de andere spelregels voldoet, wint een wereldkaart op canvas ter waarde van max. € 59,95 van Wereldkaarten. Kijk maar vast eens rond op de site welke je zou kiezen als je wint. Er is een enorm uitgebreide keus!

 

Je krijgt echter maar 1 kans om te raden dus verspeel je kruit niet te vroeg. Je kunt wel een herkansing verdienen, als je mijn actietweet over deze actie retweet. Deze actietweet zal donderdag een vastgemaakt bericht zijn bovenaan mijn timeline op twitter. Je kunt je antwoord alleen op twitter geven (dus niet op facebook of instagram), zodat ik kan zien wie het snelste is. Tenslotte vraag ik je om #waarisvakantaseren te vermelden bij je antwoord, zodat ik het kan terugvinden in de timeline. Zonder deze hashtag telt je reactie helaas niet mee.

Donderdag 27 september a.s. ga ik op zoek naar de namen van de bestemming en het verblijf waar ik zal overnachten. De namen van zowel bestemming als verblijf moeten helemaal goed gespeld zijn.

Alle spelregels nog even op een rijtje

  • donderdag 27 september a.s. start de tweede ronde van #waarisvakantaseren
  • gedurende de dag plaats ik hints op twitter, instagram en facebook
  • raad de precieze namen van mijn bestemming (bestemming + verblijf)
  • tweet je reactie per twitter met de hashtag #waarisvakantaseren
  • je mag 1 keer raden
  • voor een herkansing om te raden, retweet je mijn actietweet die gedurende de dag bovenaan mijn timeline staat
  • de snelste rader die voldoet aan de voorwaarden (naam bestemming + verblijf, hashtag #waarisvakantaseren gebruikt in tweet, max. 1x raden of via herkansing na retweet) wint de wereldkaart op canvas ter waarde van max. € 59,95  van #waarisvakantaseren!

Gebruik de komende dagen om er voor te zorgen dat je me op twitter (Vakantaseren op twitter) instagram (Vakantaseren op Instagram) en facebook (Vakantaseren op facebook) zodat je geen hints hoeft te missen.

Ga jij meedoen?

Waar is vakantaseren in de toekomst?

Dit is de tweede keer dat ik “Waar is vakantaseren?” uitvoer. Na afloop van de actie heb ik gepeild wat jullie ervan vonden. De meerderheid zei: doorgaan! Een deel had de uitleg gemist en snapte niet goed waar het over ging. Dus heb ik besloten er mee door te gaan en het nog een keer via dit artikel duidelijk toe te lichten. Het is mijn bedoeling om ook van deze editie te leren en het daarna vaker te gaan herhalen in samenwerking met geïnteresseerde partners. Wellicht wordt het dan ook mogelijk om grotere give-aways beschikbaar te stellen. Een overnachting op de bestemming bijvoorbeeld.

Werk jij bij een hotel, b&b, vakantiepark of stad/regiomarketing organisatie en lijkt het je leuk dat we deze actie ook op jouw bestemming doen, neem dan contact met me op over de mogelijkheden. Dat kan via vakantaseren@gmail.com.

Ga jij meedoen komende donderdag met #waarisvakantaseren?

#waarisvakantaseren

Verantwoording
Deze actie #waarisvakantaseren doe ik op eigen initiatief. De wereldkaart op canvas t.w.v. max € 59,95 is gesponsord door Wereldkaarten waarvoor ik hen dankbaar ben. Ook de foto’s van de wereldkaarten heb ik met hun toestemming gebruikt.
Facebooktwittermail

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.