vakantaseren award, wereldkaarten
vakantaserenaward

Nomineer jouw favoriete vakantiepark voor de Vakantaseren Award 2019 en maak kans op een wereldkaart!

GEZOCHT: het winnende vakantiepark van 2019! De vakantiebeurs begint vandaag dus gaat traditiegetrouw ook de selectie van de winnaar van de Vakantaseren Award 2019 van start. Voor de vijfde keer ga ik op zoek naar een winnaar. Over welk vakantiepark vakantaseer jij het liefst? Doe mee, nomineer jouw favoriete vakantiepark en maak kans op een prachtige wereldkaart!

Over welk vakantiepark vakantaseer jij het liefst?

In Nederland zijn meer dan 1500 vakantieparken. Het hoort echt bij ons land. Voor de Vakantaseren Award 2019 zoek ik het vakantiepark waar jullie het liefste over vakantaseren. Jullie bepalen net als de afgelopen 4 jaren zelf welk park dat wordt. In twee rondes. Vorig jaar won Mooi Zutendaal in België de Award voor de tweede keer op rij. Honderden mensen deden mee aan de spannende verkiezing op twitter. Ben jij al bij het winnende park geweest? Lees verder op Mooi Zutendaal wint de Vakantaseren Award voor de tweede keer op rij

vakantaseren award, mooi zutendaal

 

In 2015 en 2016 won Hof van Saksen de eerste 2 Vakantaseren Awards. Bij mijn laatste bezoek aan dit resort zag ik het bewijs daarvan vastgelegd op de muur!

vakantaseren award 2018

Benieuwd wie er dit jaar met de Vakantaseren Award aan de haal gaat? Je hebt het zelf in de hand! Doe mee, nomineer jouw favoriete vakantiepark van 2019 en maak kans op een wereldkaart op canvas!

Hoe werkt het?

Net als in de afgelopen 4 jaar zijn er twee rondes. In de eerste ronde die vandaag begint, kan iedereen max. 1 vakantiepark nomineren.

Het gaat om een vakantiepark waarover jij het liefst vakantaseert. Dit kan een park zijn waar je al geweest bent en waar je vaak met veel plezier aan terugdenkt, maar net zo goed een plek waar je dolgraag eens heen zou willen omdat je er veel over hebt gehoord.  Het vakantieparken dat je nomineert, moet in Nederland, België of Duitsland liggen. Bora Bora zou natuurlijk ook leuk zijn, maar dan wordt de prijsuitreiking een kostbaar geintje…

Nomineren kan op 4 verschillende manieren

  1. Via een reactie op dit artikel, nomineer je jouw favoriete vakantiepark. Een motivatie hoeft niet, mag uiteraard wel. Laat jouw nominatie achter als een comment onder dit verhaal.
  2. Laat een reactie met je nominatie achter op mijn facebook pagina bij het vastgemaakte artikel over de Vakantaseren Award 2019.
  3. Plaats een tweet met je favoriete park op twitter. Zet er #vakantaserenaward2019 bij i.v.m. de vindbaarheid. Zou jammer zijn als ik je inzending niet terug kan vinden.
  4. Zet een foto van je favoriete vakantiepark op instagram. Zet ook hier #vakantaserenaward2019 bij i.v.m. de vindbaarheid. Een mooie foto van het vakantiepark waar je over vakantaseert, laat meteen zien waarom! 1 foto zegt immers meer dan 1000 woorden.

Maandag 14 januari rond 20.00 kijk ik welke 3 of 4 vakantieparken het meest genomineerd zijn. Ik ga ervan uit dat je maximaal 1 keer meedoet op een van de genoemde kanalen. De 3 of 4 parken met de meeste nominaties gaan met elkaar strijden om de titel: Vakantaseren Award 2019. Je mag daarna uit deze top finalisten kiezen welk park jouw favoriet is. Dat gebeurt via een poll op twitter zodat iedereen het wedstrijdverloop online kan volgen.

Maandag 21 januari, 1 week later, is het winnende park bekend! Hopelijk wordt het weer net zo spannend als de afgelopen 4 jaar.

Extra reden om dit jaar mee te doen: kans op een wereldkaart

Dit jaar maak je kans op een wereldkaart t.w.v. € 60,- als je meedoet. Onder alle deelnemers die een vakantiepark nomineren, mag ik een wereldkaart op canvas verloten. Kijk vast op wereldkaarten.nl welke jij zou willen als je wint.

Wereldkaarten, vakantaseren

Inspiratie nodig?

Misschien weet je niet meer hoe een park precies heet of wil je inspiratie op doen? Om die reden heb ik van drie grotere vakantieparken ketens een link naar hun overzichtspagina toegevoegd. Kijk eens lekker rond. Misschien kom je op nieuwe ideeën.

Het park dat je nomineert, hoeft uiteraard niet een van deze ketens te zijn, wellicht vakantaseer jij juist over een klein park dat wij allemaal nog niet kennen. Het mag allemaal.

Op mijn site vind je over diverse parken een leuk artikel. Voor meer inspiratie kun je ook kijken op de site van Parkvakanties. Op deze overzichtelijke en informatieve website staan maar liefst 538 vakantieparken en veel uitgebreide reviews.

Alle parken die gedurende deze week worden genomineerd, zal ik via sociale media op de hoogte brengen dat ze genomineerd zijn door fans. Wat ze doen met die informatie, is uiteraard aan de vakantieparken zelf. Vorig jaar hebben de 4 finalisten Heideheuvel, Hof van Saksen, Mooi Zutendaal en Miggelenberg er met elkaar hard aan gewerkt om er een super spannende wedstrijd van te maken. Mooi Zutendaal kwam op de laatste dag ineens als een duvel uit een doosje!

vakantaseren award, mooi zutendaal

Doe je ook mee aan de Vakantaseren Award 2019?

  • Nomineer het vakantiepark waar jij het liefst over vakantaseert. Via twitter (#vakantaserenAward2019), instagram (#vakantaserenaward2019), facebook (#vakantaserenaward2019) of een reactie op dit artikel. Doe dat voor maandag 14 januari 20.00 uur
  • Stem tussen 14 januari  uur en 21 januari op je favoriete vakantiepark via de speciale poll op twitter
  • Geen twitter? Maak tijdig een account aan! Gebruik wel een profielfoto want zogenaamde “eitjes” zal ik blokkeren. Als ik een serieus vermoeden heb, dat mensen extra profielen aanmaken voor een extra stem, zal ik ook maatregelen nemen.
  • Onder alle deelnemers die een vakantiepark nomineren, zal ik een wereldkaart op canvas t.w.v. €60,- verloten.

Ik ben benieuwd naar jouw nominatie! Doe je mee?

vakantaseren award, wereldkaarten

 

Verantwoording 
Ik organiseer de Vakantaseren Award op eigen initiatief en onder mijn eigen verantwoordelijkheid. Ik verdien er niks mee. De links naar de overzichtspagina’s van de vakantieparken zijn zogenaamde affiliate marketing links. Als iemand via zo’n link een vakantie zou boeken, krijg ik daar een hele kleine provisie van. Dit wordt niet doorberekend in de prijs die de klant betaalt. De poll doe ik op twitter zodat het verloop en de uitslag transparant zijn. De foto’s in dit artikel zijn van mezelf. De foto van de wereldkaart is  en de wereldkaart zijn beschikbaar gesteld door Wereldkaarten.nl.

14 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.