vakantaseren award, wereldkaarten
vakantaserenaward

De lijnen zijn geopend: Stem nu op jouw favoriet voor de Vakantaseren Award 2019!

Vanaf woensdag 9 januari konden jullie vakantieparken nomineren voor de Vakantaseren Award 2019. Vanaf vandaag maandag 14-1 tot maandag 21-1 rond de klok van 20.00 uur kun je stemmen op jouw favoriet. Wie moet volgens jou de Vakantaseren Award 2019 winnen?

Vakantaseren Award 2019

Afgelopen woensdag heb ik jullie gevraagd om vakantieparken te nomineren voor de Vakantaseren Award 2019. Fans van allerlei vakantieparken gingen aan de slag. In totaal heb ik voor 13 vakantieparken nominaties gekregen. Daarvoor wil ik jullie alvast bedanken!

Jullie hebben de volgende vakantieparken genomineerd voor de Vakantaseren Award 2019 (in volgorde van binnenkomst): Heideheuvel, Rabbit Hill, Hof van Saksen,  Mooi Zutendaal, Heihaas, Strand Resort Ouddorp Duin, Amerongse Berg, Hoog Vaals, Natuurdorp Suyderoogh, Coldenhove, Parc La Clusure, De Krim Texel en Warsberg.

Wie zijn de 3 finalisten van 2019?

Er zijn 3 parken die met elkaar de strijd aangaan in de finale voor de Vakantaseren Award 2019. Deze parken worden door de meeste mensen genomineerd. Dat zijn in willekeurige volgorde Heideheuvel, Hof van Saksen en Hoog Vaals.

Heideheuvel is een vakantiepark op de Veluwe. Er zijn 242 vrijstaande bungalows. Voorzieningen op het park zijn onder meer een overdekt zwembad en een restaurant. Kijk voor meer informatie op de website van Heideheuvel.

Heideheuvel, Landal, Vakantaseren Award

Hof van Saksen is een vakantiepark in Drenthe. Het park heeft 575 accommodaties. Op het park zijn diverse voorzieningen en een uitgebreid programma voor kinderen, de zogenaamde Academies. Nieuw vanaf de zomer van de 2017 zijn de waterglijbanen. Kijk voor meer info op de website van Hof van Saksen.

Hoog Vaals is een vakantiepark in Zuid-Limburg. Het park heeft 355 vrijstaande en geschakelde bungalows. Er is een overdekt zwembad met glijbaan en peuterbad. Andere voorzieningen zijn onder meer een 9 holes golfbaan, een restaurant en diverse speelvoorzieningen voor kleinere kinderen. Voor een compleet overzicht kijk op de website van Hoog Vaals.hoog vaals, landal

JE KUNT NU OP TWITTER STEMMEN OP HET VAKANTIEPARK WAAR JIJ HET LIEFST OVER VAKANTASEERT! Klik hier voor de directe link naar de twitterpoll.

De stemming vindt plaats via een twitterpoll zodat het stemproces transparant is. O ja, als er ineens “eitjes” zijn die me gaan volgen op twitter, dan zal ik die blokkeren. Ik wil alleen dat echte accounts mee kunnen doen met deze poll.

Als de winnaar bekend is, zal ik er binnenkort heen gaan om voor de vijfde en waarschijnlijk laatste keer de Vakantaseren Award te overhandigen. Succes!

Verantwoording
De Vakantaseren Award 2019 heb ik net als voorgaande jaren op eigen initiatief en onder eigen verantwoordelijkheid uitgevoerd.  De foto’s in dit artikel zijn van mezelf. Behalve de foto’s van Heideheuvel en Hoog Vaals. Die heb ik van de beeldbank van Landal GreenParks.
Ik verdien geen geld met dit project. Er staan affiliate links in dit artikel. Mocht iemand naar aanleiding van dit artikel en de links een boeking doen, dan krijg ik daar een kleine provisie van. Dit gaat niet ten koste van de prijs die de klant betaalt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.