Uniek Vakantaseren-aanbod: instagram training in de prachtige Alde Feanen

Alde Feanen

Update 27-5-2019: Vandaag is in overleg met Kirsten Jassies dat de instagram-training op 15 juni niet door zal gaan. Er zijn door diverse annuleringen helaas te weinig deelnemers.

Ik heb een uniek aanbod voor je. Samen met instagram specialist Kirsten Jassies nodig ik je op 15 juni uit voor een unieke instagram training bij Nationaal Park De Alde Feanen in Friesland. De training wordt afgesloten met een vaartocht door het prachtige natuurgebied. Op 16 juni kun je het geleerde verder in de praktijk brengen tijdens een speciale instameet in het gebied.

Van WakaWaka tot Bora Bora, the next step, jij kunt erbij zijn!

vakantaseren, instagram, Kirsten Jassies

Weet je nog? Ik ruilde in het kader van mijn ruilavontuur “Van WakaWaka tot Bora Bora” met Kirsten Jassies een weekendje Hof van Saksen inclusief Tesla in voor een Instagram training voor 10 mensen. Die training heb ik nu ingepland voor 15 juni en jij kunt daarbij zijn! Er zijn in totaal nog maar 9 plekken beschikbaar dus aarzel niet. Geschikt voor starters en professionals!

Instagram specialist Kirsten Jassies en ik nemen je graag mee in de wereld van dit #1 visuele social medium.

instagram, vakantaseren

Instagram training in de prachtige Alde Feanen

Deze unieke instagram training vindt plaats bij Nationaal Park de Alde Feanen in Friesland. In 2016 ben ik twee keer in dit prachtige natuurgebied geweest. Aan het eind van de training maken we een vaartocht van 2 uur met een spiksplinternieuwe 20 persoons elektrische sloep van watersportcentrum de Twirre door de Alde Feanen. Ik weet zeker dat je daar net zo van gaat genieten als ik heb gedaan. Bovendien levert dit gegarandeerd mooie content op voor je instagram account.

Wat leer je onder andere?

Voor deze unieke training sluiten we zoveel als mogelijk aan bij de wensen van de deelnemers. Bij de aanmelding inventariseren we jouw specifieke leervragen. Denk verder aan onderwerpen als:

  • Waarom focus op een onderwerp en een doelgroep zo belangrijk is
  • Hoe je die focus bepaalt
  • Hoe je een mooie fotofeed creëert
  • Werken met een bedrijfsprofiel
  • Welke hashtags voor jou werken
  • Analyseren van zowel je eigen als je volgers gedrag
  • Inplannen van content
  • Adverteren op instagram
  • Opbouwen van je eigen community
  • Hoe maak ik mooie stories

Voor wie?

Deze training is geschikt voor iedereen die (nog) meer wil weten van instagram. Gezien de locatie en de combi met de instameet op zondag bij de Alde Feanen natuurlijk erg leuk voor (travel)bloggers. Maar zeker ook relevant voor zelfstandigen zoals eigenaren van een bed & breakfast, vakantiewoning of mensen met een eigen zaak die instagram beter willen inzetten.

In de training gaan we uit van enige basiskennis (denk aan: foto posten, wat is een “hashtag”en wat is een “feed”). Het hebben van een bedrijfsprofiel is geen must, wel een pre.

Waar?

Deze instagram training vindt plaats in Eernewoude (bezoekerscentrum) bij het Nationaal Park De Alde Feanen, Friesland. Een prachtig waterrijk natuurgebied. Aan het eind van de training kun je de geleerde lessen meteen in de praktijk brengen tijdens een elektrische vaartocht door het Nationaal Park.

Alde Feanen

Wanneer?

Het belooft een bijzonder weekend te worden. De instagram training is gepland op 15 juni van 11.00 – 16.00 uur inclusief een lunchbreak. Na de training varen we van 16.00 tot 18.00 met een elektrische sloep door De Alde Feanen in. De training gaat door bij minimaal 8 aanmeldingen. Het maximum deelnemers is 10 zodat er veel ruimte is voor individuele vragen.

EXTRA INSTAMEET OP ZONDAG 16 JUNI: Deelnemers die zich aanmelden voor deze instagramtraining mogen ook meedoen aan een speciale Instameet die Nationaal Park De Alde Feanen organiseert op 16 juni. Dit belooft ook een bijzondere dag te worden waarbij je al je geleerde lessen meteen in de praktijk kunt brengen. Kijk hier voor het hele programma. Het ochtenddeel is alleen voor genodigden (dus JIJ als je meedoet met mijn instatraining)..

Ochtendprogramma (alleen voor genodigden)

07:00 – 09:00 Instawalk onder leiding van Hillebrand Beuker van Pixus.nl

09:00 – 11.30 Instaboat, praamvaren onder begeleiding van Anton Huitema van It Fryske Gea

12:00 – 12.30 Lunch

Het middagprogramma (voor iedereen) vind je hier.

Overnachting is op eigen kosten. Ik ben uiteraard ook van de partij bij deze bijzondere instameet!

Kosten

De kosten voor deze eenmalige en unieke Vakantaseren Instagram training bedragen € 225,- inclusief lunch. Koffie, thee en frisdrank zijn ook inbegrepen. Let op: de prijs is exclusief BTW (heb je een KvK-nr, dan kun je dit als onkosten opvoeren en in vaak ook de BTW terugvragen). Je aanmelding is definitief als ik de betaling ontvangen.

De training gaat door bij minimaal 8 deelnemers. Waarom minimaal 8? Ik wil na aftrek van mijn onkosten natuurlijk meer waarde overhouden dan de vorige ruil. Dat is het idee achter “Van WakaWaka tot Bora Bora”. Met de opbrengst van deze training ga ik de allerlaatste stap zetten in mijn ruilavontuur. Aanmelden kan tot uiterlijk twee weken voor 15 juni. Gaat de training onverhoopt niet door, dan zoeken we in goed onderling overleg naar een alternatieve datum.

Aanmelden

Je kunt je voor deze unieke instagramtraining (eventueel in combinatie met de instameet) aanmelden bij mij. Stuur een mail naar vakantaseren@gmail.com. De volgorde van binnenkomst van je aanmelding is van belang. Vragen? Mail me. Of app op 06-13010188.

It’s a Wrap!

Wil jij deze instagram training door Kirsten Jassies voor je eigen organisatie, event of doel inzetten, dan kun je de “It’s a Wrap!”-optie kiezen. We maken dan een aparte deal. Kirsten komt dan in company bij jou! Deze mogelijkheid vervalt op het moment dat ik minimaal 8 aanmeldingen heb.

Loterij voor plek 10

(update per 1-5=2019: er worden geen loten meer verkocht. Omdat er niet voldoende loten zijn verkocht, komt plek 10 ook beschikbaar voor gewone deelnemers)

Voor de tiende plek in de training heb ik iets bijzonders bedacht. Je kunt een lot kopen voor € 15,- . Na ontvangst van jouw geld, krijg je een uniek lotnummer. Met dat lotnummer maak je kans op die laatste plek. Uiterlijk begin mei loot ik 1 winnaar/es. Er geldt een minimum van minimaal 15 verkochte loten. Lot kopen? Mail me op vakantaseren@gmail.com. Gaat de loterij niet door? Dan krijg je uiteraard je geld terug.

Verantwoording

Dit is een initiatief van mij in het kader van mijn ruilavontuur “van WakaWaka tot Bora Bora”. De tekst over de inhoud van de instagramtraining is deels gebaseerd op de wervingstekst van de website van Kirsten Jassies. Het copyright van alle foto’s is van mij. De foto met Kirsten Jassies is door haar speciaal gemaakt voor deze ruilactie.
Facebooktwittermail

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.