Winactie: doe mee met mijn loting en maak kans op een paar mooie wandelschoenen

wandelschoenen, Berghen

(Update 7-7-2019: er is een winnares geloot voor deze actie).
Als blogger word ik af en toe benaderd om producten te testen. Als ik vind dat ze goed passen bij Vakantaseren, werk ik daar graag aan mee. Daarom heb ik ook deze mooie wandelschoenen uitgeprobeerd. Helaas zijn ze net te smal voor mijn voeten. Ze zijn zo goed als nieuw. Daarom ga ik ze verloten. Doe mee aan mijn loting en win!

vakantaseren, Berghen

Berghen wandelschoenen maat 43

Af en toe word ik als blogger benaderd om bepaalde producten te testen. Aangezien ik graag wandel, ga ik in op een aanbod om lage wandelschoenen van het merk Berghen uit te proberen. Ik ben al een tijdje op zoek naar lage wandelschoenen. Berghen is een Belgisch merk dat ik nog niet ken dus ik vind het leuk om daar nader kennis mee te maken. Ik kies voor maat 43.

wandelschoenen, Berghen

Tijdens een weekend in Drenthe bij camping de Voscheheugte trek ik de wandelschoenen aan om ze in de praktijk te testen. Samen met mijn vrouw en zoon maak ik een mooie wandeling over het Mantingerveld. Het begint flink te regenen, maar mijn voeten blijven droog. Ik merk na een aantal kilometers wel dat de schoenen toch net iets te smal zijn voor mijn brede wreef. Helaas want ik vind het erg mooie schoenen.

Winactie: doe mee aan mijn loting voor deze wandelschoenen

wandelschoenen, Berghen

Na overleg met de aanbieder spreek ik af dat ik de schoenen mag verloten. Ze zijn slechts 1 x gedragen en zien er nog pico bello uit!

Wat moet je doen om kans te maken?

  1. Laat via een reactie onderaan dit artikel of bij de relevante berichten op facebook, twitter of instagram weten dat je mee wil doen aan de loting.
  2. Laat me in je reactie weten voor wie je meedoet en welke wandeling je met deze schoenen als eerste zou willen maken.
  3. In het eerste weekend van juli zal ik een winnaar loten uit alle inzendingen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
  4. De winnaar/ares kan alleen iemand zijn die me op dit moment al volgt op 1 van de kanalen (blog, facebook, twitter of instagram). Dit doe ik om te voorkomen dat een “bounty hunter” er met de schoenen vandoor gaat.
Samenwerking

Deze loting is gebaseerd op een samenwerking met Berghen. De loting voer ik onder eigen verantwoordelijkheid uit. Het copyright van de foto’s in dit artikel berust bij mij.

Facebooktwittermail

6 thoughts on “Winactie: doe mee met mijn loting en maak kans op een paar mooie wandelschoenen

  1. Ik doe mee voor mijn vriend, die past maat 43 perfect. Eerste wandeling? Moeilijk er zijn zoveel mooie plekjes. Met het warme weer lekker door het Kaapse bos in Doorn is het afgekoeld en waait het lekker, dan gaat de wandeling over de stranden bij Katwijk.

  2. Mijn eerste wandeling met deze prachtige wandelschoenen zal plaatsvinden op het prachtige waddeneiland Amerland. Ondanks mijn lichamelijke beperkingen wandel ik graag.

  3. Gelukkig, de site werkt weer! Er zijn 2 mannen die ik deze schoenen zou kunnen geven en ook gun uiteraard, allebei maat 43. Mijn vriend en mijn zoon. Als 1e wandeling zou ik voor mijn vriend willen zeggen met mij de bossen in in zijn woonplaats Almelo en voor mijn zoon, tja, als die überhaupt al opstaat 😉 voor de eerste wandeling naar de wasmand bijvoorbeeld? 😉 😉 ;). Succes!

  4. Ik doe graag mee voor mijn schoonvader. Fanatiek wandelaar in Biberwier, Oostenrijk! Hij heeft ook maat 43! (En wij alle vier niet…)

  5. Ik doe mee voor mijn man Martijn, die maat 43 heeft. Als eerste wandeling: zijn speurtraining met onze hond Noa in de bossen van Bergen op Zoom.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.