2 leuke winacties in mijn nieuwsbrief. Abonneer je snel en maak kans

cacaolab, vakantaseren, winactie

Ik ga beginnen met een nieuwsbrief. En om dat te promoten heb ik 2 leuke winacties bedacht. Lees snel verder wat je kunt winnen en hoe je mee kunt doen.

Nieuwsbrief met maar liefst 2 winacties

Een collega-blogger heeft me ervan overtuigd. Het is echt een goed idee om met een nieuwsbrief te starten. Nadat zij het me uitlegde waarom dit toch wel een heel goed idee is, ben ik om. Daarom ga ik vanaf maandag 30 november starten met een nieuwsbrief, in eerste instantie maandelijks.

Om dit te vieren én om jullie te ‘verleiden’ om je te abonneren , heb ik 2 leuke originele winacties bedacht.

Winactie 1: win een chocoladeletter V

winactie, cacaolab, vakantaseren

De eerste actie is heel simpel, onder de eerste honderd inschrijvers voor de nieuwsbrief verloot ik een speciaal voor mij ambachtelijk gemaakte chocoladeletter V. Het is echt een collector’s item want op de verpakking staat ook mijn motto: met vakantaseren kom je overal! Lekker voor in je schoen op 5 december! In het artikel met leuke én inspirerende cadeautjes voor Sinterklaas en Kerst kun je meer lezen over de makers van deze letter.

Zodra de eerste 100 inschrijvingen binnen zijn, ga ik loten. Aarzel dus niet…

Op instagram loopt trouwens nu ook een winactie waarmee je een V kunt winnen. Volg me op Instagram, like mijn actiebericht en beantwoord mijn vraag. Dan loot je mee voor een letter bij 2500 volgers. Daarmee verdubbel je je kans op zo’n lekkere letter!

cacaolab, vakantaseren, winactie

Winactie 2: win een gesigneerd exemplaar van het nieuwste boek van Jeroen Windmeijer: “De Genesissleutel”.

genesissleutel

Onlangs heb ik een interview met de Dan Brown van de Lage Landen, Jeroen Windmeijer gedaan. Aanleiding was zijn nieuwste boek “De Genesissleutel”. Na dit interview heb ik zijn boek gelezen. Ik kon het niet meer neerleggen, zo spannend is het. In mijn recensie, die ook in het interview staat, geef ik dit boek 5 sterren. Het is echt zijn beste boek tot nu toe vind ik. Een aanrader.

Voor deze winactie mag ik een door de auteur zelf gesigneerd exemplaar verloten. Wat je daarvoor moet doen, lees je over een paar dagen in de nieuwsbrief. Dus schrijf je snel in en maak kans op deze spannende thriller.

genesissleutel

Abonneer je en maak kans op een chocolade letter V én een gesigneerd exemplaar van “De Genesissleutel” van Jeroen Windmeijer

Je hebt kunnen lezen wat je kunt winnen. Dan is er nog maar 1 ding nodig: inschrijven voor mijn nieuwsbrief. Dat doe je hieronder. Ik kijk uit naar je inschrijving en wens je alvast veel succes met de winacties!

Abonneer je op de Vakantaseren Nieuwsbrief

* indicates required

 

 


Facebooktwittermail

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.