Landal,  specials,  vakantiepark

VakantaserenAward 2016, de winnaar is bekend!

De afgelopen week kon iedereen vakantieparken nomineren voor de Vakantaseren Award 2016. En dat hebben jullie in groten getale gedaan! Zie ook: Vakantaseren Award 2016, de uitleg

26 parken genomineerd
In totaal hebben jullie de afgelopen week maar liefst 26 vakantieparken genomineerd. In willekeurige volgorde zijn dat:
Scheldenoord, Landgoed ‘t Loo, Beachpark Hoek van Holland, Hof van Saksen, Strand Resort Ouddorp Duin, Natuurdorp Suyderoogh, Reevallis, Hunewolder State, Hellendoornse Berg, Coldenhove, Lommerbergen, Esonstad, Twenhaarsveld, Landgoed het Timmerholt, Heideheuvel, Schuttersbos Terschelling, Vennenbos, Miggelenberg, de Heerlijkheid Vijlen, Bungalowpark Hoogsmilde, Hoog Vaals, Bosrijk Efteling, Aelderholt, Strandhuisjes Ooghduyne en Résidence Terschelling.

Een imposante lijst van vakantieparken waar jullie het liefst over vakantaseren. Binnen deze lijst zijn er 3 parken het vaakst genoemd. Deze 3 parken zijn doorgegaan naar de finale. Vanaf zondag 17 januari 12.00 kon je via een poll op twitter (bij @vakantaseren) 24 uur stemmen op het vakantiepark dat volgens jou de Vakantaseren Award 2016 verdient.

De 3 finalisten
Deze 3 finalisten zijn de parken die jullie het vaakst noemden: Landgoed ‘t Loo, Hof van Saksen en Strand Resort Ouddorp Duin. Ken je de parken nog niet? Bekijk ze hieronder uitgebreider.

* Het eerste park dat vaak is genomineerd is een park op de Veluwe: Landgoed ‘t Loo

* Het tweede park dat vaak is genoemd is een nieuw park in aanbouw, nog net in Zuid-Holland Strand Resort Ouddorp Duin

* Het derde park waarover jullie (nog steeds) veel vakantaseren ligt in Drenthe en is de winnaar van de Vakantaseren Award in 2015: Hof van Saksen

Winnaar Vakantaseren Award 2016

 Op maandag 18 januari rond 12.00 was de stemming afgelopen. De uitslag luidt als volgt:
3) Op de derde plaats met 18% van de stemmen is geëindigd: Strand Resort Ouddorp Duin
2) Op de tweede plaats is met 31% van de stemmen geëindigd: Landgoed ‘t Loo
1) En de overall winnaar is geworden, met 51% van alle stemmen, Hof van Saksen!

Wij willen graag alle medewerkers van Hof van Saksen van harte feliciteren. Voor de tweede keer op rij vakantaseren de meeste mensen over jullie vakantiepark!! En daarom winnen jullie in 2016 wederom de Vakantaseren Award!

Binnenkort zal ik de Vakantaseren Award overhandigen aan vertegenwoordigers van Hof van Saksen. Ook zal ik dan een reportage maken over het park.  Uiteraard lezen jullie er dan ook meer over.

 

Verantwoording

Ik organiseer de VakantaserenAward op eigen initiatief en onder mijn eigen verantwoordelijkheid. Ik verdien er niks mee. De links naar de pagina’s van de vakantieparken zijn zogenaamde affiliate marketing links. Als iemand via zo’n link een vakantie boekt, krijg ik daar een hele kleine provisie van. Dit wordt overigens niet doorberekend in de prijs die de klant betaalt.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.