vakantiepark

Vakantaseren Bucket List Bingo

Vorig jaar net voor de zomervakantie maakte ik de eerste Vakantaseren Bingo kaart. Op jullie verzoek nu een tweede editie: de Vakantaseren Bucket List Bingokaart!

Vakantaseren Bucket List Bingo

De Vakantaseren Bingokaart van 2015 eindigde op de vierde plaats in de top 10 van meest gelezen artikelen van vorig jaar. Wat begon als een grapje, werd door lezers blijkbaar toch erg gewaardeerd. Vele honderden lezers hebben het artikel bekeken.

Daarom heb ik deze week via een poll gevraagd of er ook dit jaar behoefte is aan een nieuwe editie. De uitslag is duidelijk. Meer dan de helft van de mensen die hebben geantwoord, willen weer een Vakantaseren Bingo kaart. Een kwart heeft er nog niet van gehoord (waarschijnlijk de nieuwe volgers) en een voor een ander kwart hoeft het niet.

image

Een duidelijke uitslag voor mij! Vandaag is het zover!  Met gepaste trots presenteer ik de nieuwe Vakantaseren Bucket List Bingokaart. Op deze speciale editie heb ik 25 bestemmingen gezet waar ik zelf al jaren over zit te vakantaseren. Deze 25 vormen mijn Vakantaseren Bucket List!

Vakantaseren, Bucket List, bingokaart

Ik ben heel benieuwd hoeveel van deze bestemmingen ook op jouw bucket list staan? Of misschien ben je er al geweest?  Natuurlijk ben ik ook heel benieuwd  naar jouw tips voor mijn bucket list. Waar moet ik zeker nog eens heen? Graag je comments als reactie op dit artikel.

Je kunt de Vakantaseren Bucket List Bingokaart ook zelf printen. Via deze link

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.