Air Miles,  korting,  Landal,  vakantiepark

Met Air Miles korting naar Landal GreenParks

Je kunt nu je Air Miles inwisselen voor extra korting op een weekendje Landal Greenparks. In dit artikel lees je hoe dat werkt.

image

Air Miles en korting op Landal GreenParks

Deze week ontdekte ik iets heel leuks. Je kunt je Air Miles weer inzetten om met hele interessante kortingen een verblijf bij Landal GreenParks te boeken. Had ik dat maar eerder geweten! Ik heb onlangs een hele lading Air Miles ingewisseld om vouchers voor uitstapjes aan te schaffen. Helaas zijn die vouchers nu al weer verlopen. Voor dezelfde Air Miles had ik dus een lekkere vakantie met flinke korting kunnen boeken. Af en toe zijn er zelfs Miles Only aanbiedingen. Dat betekent dat je met alleen Airmiles je weekendje kunt boeken.

Via deze link naar de Air Miles pagina kom je direct op de landingspagina met alle aanbiedingen waar je Air  Miles in kunt wisselen voor korting op een verblijf bij Landal GreenParks.

Gebruik jij je Air Miles wel eens?

Hoeveel Air Miles heb jij? En had je er al plannen voor? Misschien is dit dan wel een leuke actie voor jou? Want zeg nou eerlijk, hoe vaak gebruik jij je Air Miles nu echt? Dat wordt de komende tijd weer lekker vakantaseren over Landal GreenParks met je Air Miles…..

Verantwoording
Dit artikel heb ik op eigen initatief geschreven. De foto’s zijn van mezelf. Ik gebruik af en toe affiliate marketing links. Mocht je een boeking doen via zo’n link, dan krijg ik daarvan een kleine provisie. Dit gaat niet ten koste van de prijs die je betaalt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.