vakantaseren, Air Miles
Air Miles

5 tips om jouw Air Miles nog snel te besteden voordat ze per 1 december vervallen

Het was groot in het nieuws eerder deze week. Per 1 december 2018 vervallen heel veel Air Miles die voor 1 november 2013 zijn gespaard. In dit artikel geef ik je 5 tips om jouw Air Miles nog snel te besteden voordat ze vervallen.  Het zou toch zonde zijn als ze in lucht opgaan….

Air Miles, vakantaseren

Persbericht kopt: Air Miles van 5 jaar en ouder komen per 1 december te vervallen

vakantaseren, Air Miles

Het was groot nieuws een paar dagen terug. Air Miles hebben vanaf 1 november 2013 een houdbaarheid van 5 jaar. Per 1 december 2018 (was 1 november maar is 1 maand opgeschoven) vervallen alle Air Miles die daarvoor gespaard zijn. Bij Air Miles merken ze nu dat veel spaarders hun oude miles aan het inwisselen zijn.Tegelijkertijd zijn er nog veel die niet gebruikt zijn. Op dit moment bedraagt het aantal Air Miles dat dreigt te vervallen nog 2,9 miljard. Helemaal uitgeschreven zijn er dat dus 2.900.000.000. Een enorm aantal waar je heel veel leuke dingen mee kunt doen. Volgens een persbericht zijn er nog ruim 700.000 spaarders die in actie moeten komen. Dus zoek je pasje, log in en besteed! Misschien kan Air Miles de slogan tijdelijk aanpassen: “Sparen en genieten” wordt “Besteden en genieten”.

air Miles, vakantaseren

Daarom geef ik je in dit artikel 5 tips hoe jij je Air Miles nog voor 1 november op een leuke en/of nuttige manier kunt besteden. Het zou toch zonde zijn als ze in lucht opgaan…

Tip 1: wissel jouw Air Miles in voor een leuk dagje uit zoals de Efteling

Wist je dat je jouw Air Miles kunt inwisselen voor een leuk dagje uit? Voor 3800 Air Miles kun je bijv. zonder bijbetaling naar de Efteling. Je kunt er ook voor kiezen om minder Miles in te wisselen en een deel bij te betalen.  Op de site van Air Miles vind je allerlei leuke uitstapjes waaruit je kunt kiezen. Denk bijv. aan Wildlands, Duinrell of Thermae 2000. Ik weet zeker dat er ook iets voor jou bij zit. Ik denk dat wij voor de Efteling kiezen.

Tip 2: betaal jouw aankopen bij Bol.com met Air Miles

Wat ik zelf niet wist, is dat je jouw Air Miles ook kunt gebruiken om een aankoop bij Bol.com mee te betalen. Dat is nog eens handig! Ik shop regelmatig bij deze online boekenwinkel en ga bij mijn volgende aankoop zeker wat Air Miles inwisselen. Hier vind je alle praktische informatie over Airmiles besteden bij Bol.com.

Tip 3: boek een vakantie bij Landal GreenParks

Eerlijk gezegd kwam ik achter het nieuws dat de oude Air Miles zouden gaan vervallen doordat er ineens opvallend veel lezers terugkwamen op een ouder artikel over het inwisselen voor een vakantie bij Landal GreenParks (zie ook Met Air Miles Korting naar Landal GreenParks).

Ik denk dat deze tip daarom de komende week nog veel gebruikt zal gaan worden! Je kunt de Miles inwisselen voor extra korting. Heel af en toe is er zelfs een Miley Only aanbieding maar die zie ik er op dit moment niet tussen staan. Hou deze pagina de komende tijd in de gaten! Als ik een Miley Only actie zie, zal ik hem hier delen.

Meer praktische informatie over het inwisselen van Air Miles bij Landal GreenParks.

Landal, De Reeuwijkse Plassen

 

Tip 4: Grasduinen op de site van Air Miles voor meer bestedingsdoelen

Op de site van Air Miles vind je nog veel meer bestedingsdoelen om je Air Miles aan uit te geven. Ga er eens voor zitten en grasduin lekker rond op de verschillende pagina’s. Lekker eten, reizen, ontspannen. Er is eigenlijk best veel keus! Het zou zonde zijn om je Air Miles de lucht in te laten gaan, terwijl je met die punten zelf ook de lucht in had kunnen gaan!

Tips 5: doneer je Miles aan een goed doel

Weet je echt niet wat je aan moet met je gespaarde Air Miles, dan kun je er altijd voor kiezen om ze te doneren aan een goed doel. Je kunt kiezen uit 4 verschillende organisaties. Stuk voor stuk belangrijke Goede Doelen die jouw Miles goed kunnen gebruiken. Ze worden dan nl. in geld omgezet dat kan worden gebruikt voor projecten. Een van die goede doelen is Just Diggit.

Deze organisatie zet zich in om de opwarming van de aarde tegen te gaan. Door gaten te graven kan het water weer de grond in waardoor droge gebieden vergroenen en de aarde zichzelf kan herstellen. Want hoe groener de aarde, hoe koeler de planeet.  Ik vind dit zelf een prachtige bestemming voor de Air Miles die anders vervallen.

Wissel in voordat het te laat is

In dit artikel heb ik je 5 tips gegeven voor het besteden van jouw Air Miles. Wacht niet te lang, want per 1 december 2018 zullen er heel veel vervallen. Dat zou jammer zijn als je tegelijkertijd lekker kunt vakantaseren dankzij jouw Air Miles!

Waar ga jij jouw gespaarde Air Miles voor inwisselen?

Verantwoording
Dit artikel heb ik geschreven op eigen initiatief. De informatie en foto’s van Air Miles zijn  afkomstig uit een persbericht van de organisatie. De foto van Just Diggit heb ik met toestemming van Just Diggit gebruikt.
In dit artikel staan affiliate links. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik daar een kleine provisie van. Dat gaat NIET ten koste van de prijs die jij betaalt. Ik investeer deze inkomsten weer in Vakantaseren.

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.