bol.com verzendkosten
winactie

Zo betaal je nooit meer verzendkosten bij Bol.com!

Vind jij dat ook zo vervelend? Je bestelt iets bij Bol.com en dan moet je toch verzendkosten van € 2,99 betalen omdat je net die drempel van € 20,- niet haalt. Het overkwam mij onlangs ook weer.

Ik wilde het boek “Vrij” van Marnix Pauwels bij Bol.com bestellen en ik bleek 0,05 eurocent tekort te komen om in aanmerking te komen voor gratis verzendkosten. Vaak geef ik het dan maar op en wacht ik tot ik nog iets moet bestellen zodat ik de drempel van €20,- wel haal.

Vul het bedrag aan tot €20,- en betaal geen verzendkosten bij Bol.com

Deze keer krijg ik een nieuw idee. Zijn er niet producten te koop, zo vraag ik mezelf af, waarmee je het bedrag mooi kunt aanvullen tot € 20,- zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen?

Ik ga op onderzoek uit en al snel gaat er een wereld voor mij open. Er zijn duizenden producten die speciaal zijn bedacht om dit probleem te verhelpen. Zo hoef je dus nooit meer verzendkosten bij Bol.com te betalen!

De oplossing die Bol.com zelf aanbiedt

Sinds kort biedt Bol.com zelf ook een oplossing aan. Als ik wil gaan afrekenen, popt ineens dit scherm op: Bestel nog voor € 0,05 extra aan artikelen en je betaalt geen verzendkosten. Tip! Voeg een cadeaubon (noot van mij: deze link brengt je daar direct heen trouwens) van €5,- aan je mandje en je bestelling wordt gratis verzonden.”

verzendkosten bol.com

Maar ja, dat kost toch weer €5,- en je zit met een cadeaubon die je niet echt nodig hebt. Kan dat niet goedkoper? Jazeker wel!

Artikelen vanaf 0,10 cent

Bij Bol.com zijn er dus ook gewoon duizenden artikelen te koop vanaf 0,10 cent. Die zijn natuurlijk speciaal bedacht om dit probleem van de verzendkosten van minimaal € 2,99 te ondervangen. Een paar voorbeelden.

Zo zijn er duizenden producten te koop voor hele kleine bedragen. Daarmee kun je precies je bestelbedrag afronden op € 20,-. Via Geen zin in gedoe? Kies voor Select

Heb je geen zin in al dit gedoe? Dan kun je ook voor Select kiezen. Voor €9,99 per jaar heb je bij Select 1 jaar lang geen verzendkosten meer. En je kunt je retours laten ophalen, waar en wanneer je wilt.

Ga jij voortaan nog verzendkosten bij Bol.com betalen?

Ik hoop dat je met de tips uit dit artikel inziet dat je voortaan nooit meer verzendkosten bij Bol.com hoeft te betalen. Misschien best wel een idee om dit artikel te bewaren voor de volgende keer dat je weer iets bestelt van €19,95.

Het allerduurste artikel op Bol.com?

Als ik deze lifehack eenmaal ontdekt heb, ben ik ook wel heel nieuwsgierig geworden naar het duurste product dat je kunt kopen op Bol.com. Wauw, daar sta ik wel echt even van te kijken! Ik denk dat jij ook verrast zult zijn. Ben je ook nieuwsgierig? Onder deze link zat het duurste product dat je op het moment van schrijven bij Bol.com kunt kopen. Ik zou nog wel even achter mijn oren krabben voordat ik dat ga bestellen. Update 12 juli 2021: het eerder genoemde duurste artikel is niet meer leverbaar. Nu is dit artikel het allerduurste product op Bol.com. Ik weet niet of ik dit voor mijn kind over zou hebben….

Abonneer je op de Vakantaseren nieuwsbrief

* indicates required


Extra bijverdiensten

Voor mij is Bol.com een manier om wat extra’s bij te verdienen. Als freelance blogger krijg ik bijna nooit betaald voor mijn artikelen. Daarom voeg ik af en toe een link toe naar een product bij bijv. Bol.com of Landal GreenParks. Als jij dan iets bestelt via zo’n link krijg ik daar een kleine provisie over. Daarmee ondersteun je mij in feite indirect met de onkosten van mijn website en dit soort winacties. En het mooie is ook dat het jou helemaal niets extra’s kost. Ik ben er altijd heel transparant over en sluit daarom verhalen waarin dat soort links staan altijd af met het volgende blokje.

Affiliate marketing

Dit artikel bevat affiliate links. Als jij iets bestelt via zo’n link, krijg ik daarvan een kleine provisie. Het mooie is dat dit niet ten koste gaat van de prijs die jij betaalt. De leadfoto is overigens afkomstig van de gratis stock fotosite Pexels.com

3 reacties

  • Moedrie

    Het kan nog gekker ik kwam ook net te kort voor gratis verzenden heb er een pen bij gedaan van 1 euro wat blijkt die wordt appart verzonden door een ander bedrijf wat zou nou goedkoper geweest zijn voor hun

  • Jane

    Het duurste product is hier een boek, dat niet in stock is. Als iets uit voorraad gaat, stijgt de prijs bij bol automatisch, en soms naar een absurd bedrag. Over een paar weken kost dat boek gewoon weer 40 euro ofzo hoor

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.