lensball
cadeaus

Belachelijk! Je betaalt toch geen €10.000,- voor een doosje chocolaatjes?

Ieder jaar in december schrijf ik een speciaal cadeauverhaal met originele tips. Het artikel van vorig jaar met de allerleukste cadeaus voor Kerst wordt zelfs een van de meest gelezen verhalen van dat jaar.  Het zijn dan ook wel heel originele cadeautips vind je niet?

Dit jaar ga ik voor een overzicht van de allerduurste, gekste, origineelste of meeste nutteloze cadeaus op Bol.com. Op het eind vind je ook nog een handig overzicht met de leukste cadeaus onder de €15,- en een winactie waarmee je heerlijke Limited Edition Tony Chocolonely reep kunt winnen.

cadeautjes

Wat is het allerduurste product op Bol.com?

Ik vind het leuk om af en toe Bol.com af te struinen op zoek naar bizarre artikelen. Een paar jaar geleden vroeg ik me af: wat is het allerduurste product is dat je er kunt kopen? Mijn zoektocht eindigt bij een onbetaalbaar e-book over ‘The Art of Pricing’. Het kost tienduizenden euro’s en is inmiddels niet meer te koop. Uitverkocht? Zou me heel erg verbazen.

Ben je benieuwd wat op dit moment het allerduurste product is dat je op Bol.com kunt kopen? Ik heb het voor je uitgezocht. Met dit bizar dure artikel kun jij er weer flink tegenaan! Foutje? Ik mag het toch hopen want tegen zulke belachelijk hoge prijzen is niet op te boksen!

Bijna €10.000 voor een doosje chocolaatjes!

Tot mijn grote verbazing vind ik tijdens mijn zoektocht ook deze chocolaatjes van Tony Chocolonely voor een bedrag van €9567,47. Ik vind eerlijke chocola best lekker, maar ik weet niet of ik daar dit astronomisch hoge bedrag voor over heb. Geloof je me niet? Kijk zelf maar.

Er geldt overigens wel een korting als je meerdere stuks koopt. Bij 10 stuks krijg je maar liefst 5% korting en betaal je slechts €91.746,

Allergoedkoopste product erg handig om verzendkosten te vermijden

De allerduurste producten van het moment hebben we in beeld. Maar wat is dan het allergoedkoopste? Tot mijn verrassing zijn dat er heel veel. Vanaf €0,10 zijn er honderden producten te koop. En dat is eigenlijk best wel handig als je verzendkosten wilt vermijden. Want vanaf een bestelling vanaf €20,- hoef je die niet te betalen bij Bol.com . Dus de volgende keer dat je weer een boek in je winkelmandje van €19,90, doe je er dit e-book bij voor € 0,10 en  bespaar je jezelf mooi die verzendkosten.

Als het bedrag dat je nog mist wat hoger is, bijvoorbeeld € 5,-, kun je natuurlijk ook altijd kiezen voor een digitale Bol.com cadeaubon. Die kun je dan een volgende keer gebruiken om te shoppen. Ook daarmee vermijd je de verzendkosten. Slim toch? Op het eind vertel ik hoe je me kunt bedanken voor deze besparingstip, zonder dat het jou ook maar iets kost.

Meest nutteloze cadeau

Het is bizar hoeveel nutteloze dingen er te koop zijn op Bol.com. Er zijn zelfs tientallen boeken te koop met nutteloze feiten, die me eigenlijk ook wel weer vermakelijk lijken.

Maar het meest nutteloze product dat ik tijdens mijn speurtocht tegen ben gekomen, is toch wel deze mok die zelf roert. Nou ja, zeg nou zelf, wat een klinkklare onzin, een zelf roerende beker. Ik raak er spontaan ontroerd van.

Deze gouden zwaaiende kat uit Japan gooit trouwens ook hoge ogen als meest nutteloze cadeau. Of toch niet? De Maneki Neko is namelijk DE klassieke geluksbrenger uit Azië. In China, Japan, Taiwan en Thailand staat hij voor winkels, warenhuizen en restaurants. Gezegd wordt dat hij voor veel klanten en geluk zorgt. In haar rechterpoot houdt de gelukskat een koban vast, een gouden munt die staat voor grenzeloze rijkdom. Baat het niet, dan schaadt het niet?

Zie je wat ie kost? Als je hem gaat bestellen, kun je meteen mijn truc gebruiken om geen verzendkosten te betalen.

Meest originele cadeautip

Natuurlijk zijn er veel leuke en originele producten die je als cadeau kunt kopen om iemand mee te verrassen. Wat denk je bijvoorbeeld van deze pot waarmee je zelf nieuwe avocado’s kunt kweken met de pit die je normaliter weggooit?

Of deze kweekset waarmee je op koffiedik oesterzwammen kunt telen. Ook een lekkere tip zou ik denken.

En mijn naam zou geen Vakantaseren zijn, als ik er geen reisgelateerd product tussen heb staan. Dit is natuurlijk wel een prachtige Luxe Kras Wereldkaart. Daarmee kun je alle landen die je hebt bezocht, wegkrassen. Hoeveel landen kun jij al door krassen?

Het meest populaire artikel van dit moment

Het leuke op Bol.com is dat je alle producten kunt sorteren. Rechtsboven bij ‘sortering’ kun je selecteren op prijs (van laag tot hoog en andersom), op beoordeling en op populariteit. Op het moment dat ik artikel schrijf, is dit boek ‘Ik beloof je dat ik honderd word’ van Peter R. en Royce de Vries het meest populaire product. Had jij dat verwacht?

Leuke cadeautips onder de €15,-

Wist je trouwens dat je op Bol.com ook kunt sorteren op een bedrag? Zo kun je bijvoorbeeld zoeken naar leuke cadeautips onder de €15,-. Deze link brengt je rechtstreeks naar die pagina.

Winactie: maak kans op de allerlaatste Vakantaseren Tony reep

Bij zo’n artikel hoort natuurlijk ook een leuke winactie. Wat kun je winnen? De ALLERlaatste speciale Vakantaseren Tony reep die ik ter ere van mijn 10 jarig jubileum heb laten maken.

Wat moet je doen? Heel simpel. Stuur mij per mail het antwoord op de vraag: wat is volgens dit artikel het ALLERduurste product dat je op dit moment bij Bol.com kunt kopen. Stuur je reactie per mail naar vakantaseren@gmail.com. Op 29 december 2023 (de dag dat Vakantaseren precies 11 jaar bestaat) loot ik een winnaar/es.

Tot slot

Ik vind het leuk om af en toe te grasduinen op de site van Bol.com. Je komt er de meest gekke, dure en nutteloze artikelen tegen. Maar soms stuit je op een origineel cadeau waarmee jij iemand kunt verrassen. Hopelijk heeft dit artikel je daar wat inspiratie voor gegeven.

Bestel bij Bol.com en houd Vakantaseren in de lucht

Wist jij dat als je iets bij Bol.com bestelt en je gaat daarheen via de buttons of banners op mijn site, ik een kleine provisie krijg. Het mooie is dat het jou niets extra’s kost en ik met deze extra inkomsten mijn website in de lucht kan houden. Normaal mag je natuurlijk niet klikken, maar als je mijn verhalen leuk vindt, mag het voor deze keer wel. Op de bol.com banner hieronder uiteraard. Alvast bedankt!

Kerst 2023Kerst 2023

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.