lensball
cadeaus

Dit zijn de allerleukste cadeaus voor Sinterklaas en Kerst

Klop, klop. Oh, wie klopt daar mensen? Het zijn de feestdagen, ze staan al weer bijna voor de deur. Dan is het de hoogste tijd om na te denken over leuke cadeautjes. Maar wat moeten we nu weer geven? Iedereen heeft alles al.

Daarom heb ik voor jou de allerleukste Sinterklaas- en Kerstcadeaus op een rijtje gezet. Originele geschenken die ik stuk voor stuk zelf zou willen krijgen of geven. Leuke tips voor op je verlanglijstje.

jaaroverzicht, quiz

Speciaal voor de lezers van Vakantaseren heb ik leuke extraatjes en kortingen weten te regelen. Wat denk je bijvoorbeeld van een heuse Ontmoet & Groet met Japke-d. Bouma bij de aanschaf van haar nieuwste boek? Of 10% korting op de aanschaf van een EcoStoof? Of een eigen stukje eiland op Pampus? En je maakt ook kans op een speciale 10 jaar Vakantaseren Tony Chocolonely reep! Lees snel verder.

1) Leg de wereld om je heen vast met een lensball

lensball

Sinds kort heb ik een lensball om mee te fotograferen. Als ik er mee bezig ben, verwonder ik me weer over de wereld, net als een jong kind. En ik merk dat ik niet de enige ben! Iedereen die ik de lensball laat zien, of de foto’s die ik er de afgelopen weken mee heb gemaakt, is verrast en krijgt lichtjes in de ogen. Voor een paar tientjes kun jij dat gevoel ook aan je dierbaren geven. Of voor jezelf kopen natuurlijk en dan gewoon heel blij verrast kijken als een klein kind als je het uitpakt.

Klaas Lageweg

Deze Bresser Lensball 80mm is de ultieme fotografie-tool en bied je een unieke manier om de wereld om je heen vast te leggen. Ik kocht hem samen met een lensbalhouder (wel echt handig op plekken als het strand bijvoorbeeld) voor €21,99,- bij Kamera Express en ik heb er nog geen moment spijt van. Neem maar eens een kijkje op mijn Instagram-account voor de resultaten. Bij Bol.com zijn ze ook te koop. Deze set is vergelijkbaar met mijn set.

cadeaus voor sinterklaas en kerst

2) ‘Ik kan nu niet bellen want ik zit in een call’ met een live Ontmoet & Groet met Japke-d. en Vakantaseren

Supergirl Japke Bouma

Ik ben fan van Supergirl Japke-d. Bouma. In 2020 heb ik een artikel gemaakt over haar boek ‘Hoe vind je zelf dat het gaat?’ en heb haar toen tijdens de voorbereiding van dat verhaal beter leren kennen. Ik weet nu bijvoorbeeld waar de ‘-d.’ in haar naam voor staat. Weet jij dat? In mijn artikel kom je er achter.

Japke Bouma

Ze heeft nu weer net een nieuw boek uitgebracht: ‘Ik kan nu niet bellen want ik zit in een call’, net op tijd voor de feestdagen. Ik heb het nog niet kunnen lezen, maar dat ga ik snel doen. Want ik heb het zelf bovenaan mijn verlanglijstje gezet, dus het moet wel heel vreemd lopen als ik het niet binnenkort ga krijgen.

cadeautips voor Sinterklaas en Kerst

Uit de flaptekst over haar nieuwe boek ‘Ik kan nu niet bellen want ik zit in een call’:

‘Het zijn spannende tijden. Corona en #metoo hebben het leven definitief veranderd. Ook op kantoor dient met het ‘hybride werken’ de nieuwe tijd zich aan. Maar hoe gedraag je je op je werk als je maanden thuis hebt gezeten? Werk je thuis, of op kantoor, of allebei? Hoe krijg je als manager iedereen mee? Wat doe je met mensen die niet meer terug willen? Wat doe je met mensen die juist heel graag terug willen, maar niet elke dag mogen? Maar ook: hoe benader je je collega’s? Hoe geef je complimenten? Kun je nog zeggen wat je wilt, of moet je oppassen?

In dit hilarische boek laat Japke-d. Bouma zien hoe we overleven in die spannende, moderne tijd. De wereld is veranderd, maar de expertise van Japke-d. Bouma sleept ons er gelukkig als vanouds doorheen.’

Mooier kan ik het niet zeggen.

Speciale feestdagenactie: Ontmoet & Groet met Japke-d. Bouma

japke bouma boeken

Van Japke-d. mag ik jullie een heel leuk aanbod doen voor de feestdagen. Als jij via de link hieronder haar nieuwste boek bestelt en het mij laat weten, ben je van harte uitgenodigd voor een Ontmoet & Groet met Japke-d. Bouma en mij op 6 januari, 16.00 uur in Utrecht (locatie volgt nog). Daar zal ze jouw exemplaar signeren en een column voorlezen uit haar nieuwste boek. Deze actie is alleen geldig voor bestellingen via de link hieronder.

Geef na je bestelling door middel van een e-mail aan vakantaseren@gmail.com je naam en contactgegevens door. Ik zorg dan dat je begin januari een bevestiging krijgt met de definitieve tijd en locatie. Is dat een origineel cadeau of wel? Onder alle lezers die aanwezig zijn bij de Ontmoet & Groet verloot ik ook nog een Limited Edition 10 jaar Vakantaseren Tony Chocolonely bar! Het is toch een beetje feest deze maand. Zien Japke-d. en ik je in Utrecht op 6 januari?

3) Zeil mee met de Eendracht en maak van je reisdroom een droomreis

Ik zou Vakantaseren niet zijn, als er niet een fantastisch reiscadeau in deze lijst zou staan.

Eendracht

Heb jij altijd al een zeiltochtvakantie op de Noordzee, naar de Canarische Eilanden of zelfs naar de Caraïben willen meemaken? Dan is dit je kans!

Eendracht

Stap aan boord van Zeilschip Eendracht, met Rotterdam als thuishaven, en doe zeilervaring op. Het schip, dat onderdeel is van een non-profitorganisatie, is speciaal ontworpen voor onervaren zeilers. Zo kan iedereen vanaf acht jaar mee op de dagtochten en vakanties die het grotendeels vrijwillige team organiseert.

Eendracht

Als je meegaat op een zeiltochtvakantie, dan steun je daarmee de Stichting Zeilschip Eendracht. Je hoeft geen zeilervaring te hebben om mee te gaan, want je kunt tijdens de reis leren zeilen. De vrijwilligersorganisatie van de Eendracht biedt het hele jaar door mooie tochten aan (kwetsbare) jongeren, zieken en ouderen aan. Hiermee maken ze ook voor die mensen een bijzondere ervaring mogelijk. Deze speciale tochten zijn alleen mogelijk dankzij de donaties die ze ontvangen en het geld dat ze verdienen met de vakanties en dagtochten die ze aanbieden.

Geef een unieke zeilreis ervaring cadeau

cadeautips voor Sinterklaas en Kerst

Wat is er mooier dan iemand een onvergetelijke herinnering cadeau te geven? Want als je een zeilreis met de Eendracht schenkt, dan is dat precies wat je iemand gunt. Of het nu een dagtocht is op de Noordzee of 10 dagen eilandhoppen bij de Kaapverdische Eilanden, zo’n ervaring vergeet je nooit meer!

Eendracht

Op de site van de Eendracht vind je het actuele reisaanbod voor 2022 en 2023.

Speciale Vakantaseren-actie in samenwerking met de Eendracht

In samenwerking met de Eendracht, mag ik jullie een leuk aanbod doen. Binnenkort (eind december 2022) bestaat Vakantaseren al weer 10 jaar! Om dit te vieren, krijg je naast een fantastische reiservaring, ook twee leuke extra’s als je nu een meerdaagse reis boekt bij de Eendracht. De Eendracht geeft je dan een toffe hervulbare waterfles van Join the Pipe. Met deze waterfles steun je niet alleen de Eendracht, maar help je ook mee om met het clean-up project van Nairobi flessen en zwerfafval in de sloppenwijken op te ruimen. Hiernaast zorgen zij ook dat de kinderen uit de sloppenwijken van Nairobi worden voorzien van een herbruikbare fles.

cadeautips voor Sinterklaas en Kerst

Ik doe er zelf ook nog een schepje bovenop. Als jij een meerdaagse reis boekt, krijg je van mij een speciale Tony Chocolonely-reep die ik voor het 10 jaar Vakantaseren-jubileum laat maken (de productie en levering van deze speciale jubileumrepen zal wel enige tijd in beslag nemen).

Gebruik bij je meerdaagse boeking de code ’10jaarvakantaseren’ en ik zorg er samen met de Eendracht voor dat jij deze extraatjes snel in huis hebt. Als je trouwens een eendaagse reis boekt met de code ’10jaarvakantaseren’, verloot ik onder de boekers ook zo’n Tony Chocolonely reep op 29 december.

Ik ga eilandhoppen en maak van mijn eigen reisdroom een droomreis met de Eendracht

Ik heb je vorige week in dit artikel nieuws aangekondigd. Een tijdje terug heb ik aangemonsterd als bemanningslid bij de grootste driemastschoener van Nederland. Vanaf 4 december zeil ik mee met de Eendracht en ga ik 10 dagen eilandhoppen bij de Kaapverdische Eilanden. Als bemanningslid mag ik alles doen wat de rest van zeevarenden ook doet, zeilen hijsen, aan het roer staan, wachtlopen (ook ’s nachts), de kombuis schoon maken et cetera. Of ik last heb van zeeziekte? Geen idee, maar we gaan het zeker ontdekken tijdens deze reis.

Eendracht

Het is voor mij echt een reisdroom die uitkomt. Je kunt mijn avonturen volgen via mijn Stories op Instagram. En natuurlijk maak ik na afloop mooie verhalen. Je kunt je bijna niet voorstellen hoeveel zin ik er in heb!

eendracht

4) De lekkerste verse bonenkoffie met je eigen koffiemachine

Sinds 2 jaar drink ik mijn verse bonenkoffie thuis dankzij een CoffeeBundles koffie-abonnement. Een all-in koffie-abonnement bestaat uit een apparaat, bonen en onderhoud. Het voordeel van een abonnement is dat je een top koffie-machine krijgt, die koffie maakt van Barista-kwaliteit, terwijl je alleen maar voor het gebruikt betaalt! Een lekker cadeautje voor de wintermaanden. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen vanaf € 32,25 voor 75 koppen per maand. Voor dat geld heb je een top-volautomaat koffiemachine, volledig onderhoud en FairChain koffiebonen op de deurmat, al voordat je voorraad op is.

coffeebundles, koffie-abonnement

Cupjes van Nespresso, om maar eens een veel gebruikt merk te noemen, zijn ongeveer net zo duur, leveren meer afval op en smaken lang zo lekker niet. Je kunt een proefabonnement nemen voor 2 maanden en daarna is het koffie-abonnement maandelijks opzegbaar. De machine is ook voordelig over te nemen via machine-only opties en koopopties. Ik heb hem zelf uiteindelijk ook met korting overgenomen.

koffie-abonnement, coffeebundles

Speciale Vakantaserenactie, €25,- koffietegoed cadeau!

cadeautips voor Sinterklaas en Kerst

Van CoffeeBundles mag ik jou een leuke aanbieding doen. Als jij nu besluit in de komend feestmaanden iemand een koffie-abonnement bij CoffeeBundles cadeau te doen (mag ook aan jezelf natuurlijk), krijg je met de actiecode ’10jaarvakantaseren’ € 25,- koffietegoed cadeau (allemaal kleine letters en aan elkaar). Deze code is geldig tot en met februari 2023. Daar kom je de feestdagen in ieder geval zeker mee door. Klik hier voor meer informatie of op de banner hieronder.

5) Vertellis, wat doe jij met de Kerst?

vertellis, spelletje

Vertellis is een kaartspel met inspirerende vragen bedoeld om een tijd offline met het gezin of samen met goede vrienden door te brengen. Het is een inspirerend en gezellig alternatief voor het eeuwige mobiel-kijken. Ik heb het spel een week lang uitgeprobeerd met mijn gezin en schreef dit artikel over onze positieve ervaringen. Wij hebben zelf de Feestdageneditie .

Vier Kerst samen met de speciale feestdageneditie en andere cadeaus van Vertellis

Van dit spel is nu ook een speciale Feestdageneditie te koop. Een ideaal cadeau voor de komende feestdagen want je kunt het spel als je het hebt uitgepakt meteen gaan spelen in plaats van op Instagram te posten wat je nu weer hebt gekregen.

vertellis

6) Omdenken Omscheurkalender

Ken je Omdenken al? Het is een van mijn favoriete bronnen voor inspiratie. Een van mijn best gelezen artikelen Welkom in Hotel Vakantaseren is geïnspireerd op Omdenken. En, dit weet bijna niemand, het idee om van Vakantaseren een bedrijfje te maken, is ontstaan tijdens een driedaagse leergang Omdenken die ik in 2014 volgde!

Omdenken

Omdenken brengt leuke boeken uit die allemaal cadeau-waardig zijn. Dit is een van mijn favorieten: ‘Lastige kinderen, heb jij even geluk’. Ik pak het er nog regelmatig even bij als ik in een conflict zit met mijn tieners.

Omscheurkalender van Omdenken

Omscheurkalender

Een heel leuk en toepasselijk cadeau is natuurlijk de jaarlijkse Omscheurkalender. Die voor 2023 gaat erg hard, althans dat heb ik gezien toen ik laatst op de koffie was bij Omdenken. Iedere dag een mooie, inspirerende Omdenker. Bij mij hangt ie ook al een paar jaar op de wc. Ooit bedacht ik samen met Omdenken de Nationale Omdenkdag. Ik moet eens snel gaan kijken of die in de Omscheurkalender van 2023 staat. Ik zie nu trouwens tijdens het schrijven dat de Omscheurkalender tijdelijk met hoge korting te koop is! Wacht dus niet te lang want het gaat echt snel. Op = op.

Nieuw: de kleine Omdenken collectie

De vier kleine boekjes van Omdenken zijn nu verkrijgbaar als collectie in een chique cassette! Zo heb je het hele gedachtegoed in een keer bij elkaar.

Elk boekje bevat 64 pagina’s vol inspirerende inzichten, grappige anekdotes en handige handvaten voor iedereen die wil leren Omdenken. Ideaal als cadeau, als startpakket voor jezelf of als verzamelobject voor echte fans.

Bestel hem nu zodat je hem nog voor Sinterklaas of Kerst in huis hebt!

7) Het aller-, aller-, allerduurste product van Bol.com

lensball

Weet jij wat het aller- aller- allerduurste product is van Bol.com? Ik wist het ook niet en ging twee jaar geleden op onderzoek uit in dit artikel met een handige tip om nooit meer verzendkosten te hoeven betalen bij Bol.com. Sowieso handig om te bekijken voor het geval je cadeautips 2, 5 of 6 aanschaft, aangezien die goedkoper zijn dan €20,- en je dus normaliter verzendkosten zal moeten betalen. Het allerduurste product is helaas niet meer leverbaar maar gelukkig is er een waardig alternatief. Op dit moment is dit het Aller- aller – allerduurste product op Bol.com

Of wat denk je van deze steenrode Mocassins voor €9999,-. Steenrode schoenen voor steenrijke mensen denk ik dan!

Speciale jubileumactie: win een 10 jaar Vakantaseren reep van Tony Chocolonely

Binnenkort is het feest. Op 29 december is het precies 10 jaar geleden dat ik samen met Bas Hoogland, toenmalig directeur van Landal GreenParks, het woord #vakantaseren lanceerde. Daar zal ik de komende maand op diverse manieren bij stil staan (een artikel met de 10 meest gelezen artikelen van de afgelopen jaren, een artikel met de 15 mooiste avonturen en ook een paar die wat minder goed afliepen…). En een paar speciale acties. Bij cadeau tip 3) noemde ik er al een.

Als jij mij via de mail (vakantaseren@gmail.com) voor 29-12-2022 laat weten wat het allerduurste product dat te koop is op Bol.com is, maak je kans op zo’n speciale limited edition 10 jaar Vakantaseren chocoladereep van Tony Chocolonely. Uit alle goede inzendingen loot ik op een 29-12 een winnaar/es. Een mooie persoonlijke boodschap erbij vergroot je kansen misschien, maar ik vind het sowieso heel leuk. Hoe heb jij Vakantaseren leren kennen en wat vond je het mooiste verhaal of avontuur van de afgelopen jaren?

8) De EcoStoof: een hooikist in een modern jasje

In zo’n artikel met originele cadeautips hoort natuurlijk ook een product om energie te besparen. In het artikel 7 lucreatieve tips van kampeerders om thuis energie te besparen staan tal van leuke cadeautips. Ik liet mij bij het schrijven van dit artikel inspireren door de kampeer- en outdoorwereld. Een van de leukste zaken die ik tijdens mijn onderzoek tegenkwam, is de EcoStoof.

cadeautips voor sinterklaas en kerst

Gerechten die langer moet doorgaren, kun je warmhouden met hulpmiddelen, zoals bijvoorbeeld een hooikist. In een hooikist, de naam zegt het al, zit hooi dat isolerend werkt. De EcoStoof is een hooikist in een modern jasje, je doet de ingrediënten in een pan, brengt het aan de kook en zet het in de EcoStoof waardoor je eten vanzelf gaart, zonder energie te verbruiken. Dat is 100% smaakbehoud, het brandt niet aan, 30% energiebesparing en heel handig als je tien dingen tegelijk wil doen. Dat is natuurlijk een perfecte cadeautip met de feestdagen in aantocht. Die stoofschotel voor het Kerstdiner kun je lekker in de EcoStoof zetten en ondertussen kun jij gezellig een spelletje Vertellis doen met je familie. Hier vind je lekkere recepten die je met de EcoStoof tijdens de Feestdagen kunt bereiden. Je kunt ook het boek ‘Langzaam Lekker’ bestellen op de site van EcoStoof.

ecostoof

Zelf heb ik samen met receptenboek een zwarte besteld en ze zijn afgelopen weekend binnen gekomen. Vandaag (maandag 21 november) heb ik hem voor het eerst gebruikt en ik kan je zeggen, het werkt perfect. Ik kookte er rijst in. Even de rijst 1 minuut aan de kook brengen, daarna de pan met deksel erop in de EcoStoof. Zijn muts er op en een minuut of 15/20 wachten. Daarna is het ‘smullen maar’. Als je hier een eenpansgerecht maakt, kun je ondertussen gewoon wat anders gaan doen of juist helemaal niks. Want de EcoStoof doet jouw werk!

ecostoof

Speciale actie voor lezers van Vakantaseren

Speciaal voor lezers van Vakantaseren heb ik een leuke actie: €10,- korting met de kortingscode ‘Vakantie’ op de aanschaf van een EcoStoof. Ga naar www.ecostoof.nl, kies je kleur en bestel (niet geldig op andere of afgeprijsde artikelen of voordeelsets).

9) Samen weer lekker wandelen dankzij Voetentraining

voetentraining

Hebben jij of je partner last van de voeten tijdens het wandelen? Dan is een online training via de Voetentraining wellicht een leuk cadeau. Zelf heb ik last gehad van doorgezakte voorvoeten. Dankzij een online training die ik in de eerste helft van 2021via de Voetentrainers heb gedaan, kan ik nu weer klachtenvrij wandelen met mevrouw Vakantaseren. Een cadeau tip waar je zowel je partner als jezelf een groot plezier mee doet! Mevrouw Vakantaseren heeft trouwens inmiddels last van een Hallus Valgus (een scheve grote teen) dus ik ga haar deze Kerst verrassen met een online voetentraining. Wel met mijn eigen korting van 10% natuurlijk. Niet aan haar vertellen want dan is het geen verrassing meer.

In het artikel dat ik een paar weken terug heb gepubliceerd, kun je er veel meer over lezen. In ‘Dankzij deskundige voetentraining herstelde ik mijn doorgezakte voorvoet‘ kun je ontdekken of het ook voor jou iets zou kunnen zijn.

voetentraining

Speciale korting van 10%

Aan de lezers van dit artikel mag ik van de Voetentrainers een speciale korting van 10% aanbieden op alle online voetentrainingen. Gebruik bij je bestelling de code ‘VOETEN4‘. Die code is onbeperkt geldig.

Extraatje bij de Online Voetentraining: Wandelatlas in 21 Nationale Parken

Een Online Voetentraining kun je natuurlijk niet uitpakken. Waarom geef je er, alvast vooruitlopend op een herstel van de voetenklachten, deze mooie Wandelatlas met wandelroutes in alle 21 Nationale Parken niet als extraatje erbij? Sinds een paar weken heb ik hem ook, gewonnen dankzij de Vriendenloterij. En ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van de hoeveelheid wandelingen die je kan maken in de Nationale Parken van Nederland. Ik zie ook dat ik bijna alle Nationale Parken al eens heb bezocht, behalve Nationaal Park Oosterschelde en Grenspark Kalmthoutse Heide. Weet ik alvast waar ik deze Wandelatlas binnenkort kan gaan uitproberen.

10) Wat zou jij doen met een miljoen van de Staatsloterij?

Wist je dat je bij de trekkingen van de Staatsloterij aanwezig kan zijn? Voor de verjaardag van mijn zoon organiseerde ik dat we samen bij de trekking van 10 november aanwezig mochten zijn. Het was een erg leuke en interessante ervaring. Helaas wonnen we allebei die avond helemaal niks, maar is het niet leuk om iedere maand te vakantaseren over wat jij zou doen met een miljoen van de Staatsloterij? Want de tiende kan het weer gebeuren…

cadeautips voor Sinterklaas en Kerst

We hebben die avond wel iemand blij gemaakt met een miljoen. Om de beurt mochten we de op de rode knop drukken waarmee flinke bedragen tot een miljoen werden toebedeeld aan lotnummers. Heb jij op 10 november een ton of miljoen gewonnen tijdens de trekking, dan weet je nu wie je daarvoor kunt bedanken. Ik laat het aan jou, als je dit leest, om een passende beloning te bedenken.

staatsloterij

En het was trouwens ook erg leuk om de winnaarskamer te betreden. Hier ontvangen speciale medewerkers van de Staatsloterij je als je een grote prijs hebt gewonnen. Sowieso begeleiden ze winnaars de eerste tijd na het winnen van een flink bedrag. Ik zit nu al sinds vorige week te vakantaseren over een terugkeer in deze kamer, maar dan natuurlijk wel als Jackpotwinnaar!

Leuke actie! Word abonnee en krijg sowieso € 25,- cadeau

Als je nu abonnee wordt, krijg je sowieso al €25,- cadeau dus je eerste lot heb je al ruimschoots terugverdiend (alleen voor 18+).Maar je kunt natuurlijk altijd gewoon een los lot kopen om aan iemand cadeau te doen met de feestdagen! Hoe mooi is het om iemand een kans te geven op een droom, op een fantastische onvergetelijke prijs? Ga naar


11) Geef een stukje eiland cadeau en ga voor Pampus

Niets is fijner dan los komen van de waan van de dag. En waar kan dat beter dan op een eiland? Daar ben je weg van alles. Hoef je simpelweg alleen maar te genieten van het uitwaaien en te ontdekken wat er te doen is. Ik ben dan ook helemaal gek op eilanden. Zeker als ze makkelijk te bereiken zijn, zoals Pampus.

Cadeaus voor Sinterklaas en Kerst


Dit forteiland ligt in het hart van Nederland en met de veerboot vanuit Muiden ben je er al binnen een half uur. Ideaal voor een dagje vakantiegevoel en ideaal om dit rijtje originele cadeau tips mee af te sluiten!

Pampus verpacht virtuele stukjes van zijn eiland, om cadeau te doen aan jezelf of aan een ander. Daarmee word je pachter en krijg je allerlei voordelen, zoals 10% korting in de museumwinkel en onbeperkt meevaren met de boot. Maar het allerleukste is natuurlijk de mogelijkheid om op je eigen stukje voor Pampus te liggen. Of te picknicken. Of wat je maar kan bedenken voor een geweldig fotomoment. Dus als je het komende feestdagen echt over een andere boeg wilt gooien, denk dan eens aan een stukje Pampus!

Cadeaus voor Sinterklaas en Kerst

Koop hier je eigen stukje eiland en ga voor Pampus!

Extra cadeautip: de Vakantaseren Street Art Route

vakantaseren street art route

Deze laatste cadeautip is er eentje waar ik jouw hulp bij nodig heb. In oktober en november heb ik de Vakantaseren Street Art Route ontwikkeld. Het artikel hierover komt zondag 27 november online. Het is een (fiets)route langs de 20 mooiste Street Art werken van Leiden. Ik overweeg om deze Vakantaseren Street Art Route in 2023 ook een keer aan te bieden als een te boeken activiteit. Een gezellige daguitstap waarbij we een fietstocht maken langs de 20 Street Art werken en halverwege een tussenstop maken bij de Tuin van de Smid voor een kop koffie/thee met wat lekkers. Bij ieder werk zoek ik een toepasselijke song waar we naar luisteren, terwijl we genieten van het Street Art werk.

Street Art Haagweg 4

Voordat ik dit ga organiseren, ben ik best wel benieuwd of er vraag naar is. Daarom mijn vraag aan jou: zou je interesse hebben om een keer met deze Vakantaseren Street Art Route met mij mee te gaan? En zo ja, hoeveel geld zou je daar voor over hebben (excl. kosten OV-fiets)? Laat het mij weten via vakantaseren@gmail.com. Als dank zal ik onder alle inzenders een 10 jaar Vakantaseren Tony Chocolonely reep verloten op 29 december.

Tot slot

Hopelijk heb ik je met dit artikel inspiratie gegeven voor leuke cadeautjes voor Sinterklaas en Kerst. Welke cadeau tip vind jij het leukste en zou je zelf wel willen hebben?

cadeautjes

Samenwerking

Voor dit artikel ben ik met een aantal organisaties een samenwerking aangegaan. Er staat ook een aantal links in. Als jij iets koopt via zo’n link, krijg ik daarvan een kleine provisie. Het mooie is dat het jou niets extra’s kost en mij wat bijverdiensten oplevert die ik gebruik om weer nieuwe verhalen voor jou te maken. De meeste foto’s in dit artikel zijn met toestemming van de deelnemende partners gebruikt. De foto’s van Japke Bouma zijn gemaakt door Arjen Hooij (Supergirl), Charlotte van Egmond (vliegtuig en portret achter pc). De rest is van mijzelf. De eindredactie is gedaan door Astrid van Unen van U-producties.

4 reacties

 • Joke

  Leuk artikel. En… je vroeg om spelfouten… heb er 1 ontdekt bij de Staatsloterij
  ” maar het is het niet leuk om iedere maand ”

  Groetjes Joke Hoiting

 • Petra

  O, en deze:

  Als jij nu besluit in de komend feestmaanden

  Gerechten die langer moet doorgaren

  Een cadeau tip waar je zowel je partner als jezelf een groot plezier mee doet!

  Ideaal voor een dagje vakantiegevoel en ideaal om dit rijtje originele cadeau tips mee af te sluiten!

  Welke cadeau tip vind jij het leukste en zou je zelf wel willen hebben?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.