fotoblog,  fotografie,  instagram

Gelukkig hebben we de foto’s nog (2)

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden. Daarom net als in het eerste half jaar ook een terugblik op de tweede helft van 2016 aan de hand van een serie foto’s.

Juli

Dappere daden, Aosta, actieve, gezinsvakantie, Pharos, SNP

image

 

Toren van Pisa, Pisa, Schede Toren, Campo dei Miracoli

Dappere daden, Aosta, actieve, gezinsvakantie, Pharos, SNP

image

 

Juli is onze vakantiemaand. We gaan 3 weken naar Italië. Eerst naar Toscane, waar we onder andere Pisa en Volterra bezoeken. Daarna het mooie eiland Elba en als laatste week een actieve buitensport week in de Aosta-vallei.

Augustus

image

image

image

In augustus ga ik als blogger mee met de Horizontoer. Een varend festival in het Waddengebied. Het wordt een ervaring om nooit meer te vergeten.

September

september13

aldefeanenf

 

wikkelhouse, stayokay dordrecht

 

September is ook al zo’n prachtige maand. Ik mag bij Stayokay in de Biesbosch het nieuwe Wikkelhouse uittesten. En een paar weken later ga ik voor de tweede keer dit jaar naar De Alde Feanen om dit natuurgebied verder te ontdekken. Ik overnacht bij een heerlijke B&B, Justjesoars.

Oktober

image

image

image

scot36

scot40

camper, huren, camper huren, Schotland

In oktober heb ik een erg leuke opdracht in Soest.  In opdracht van Uit in Soest maak ik een reportage over wat er allemaal te zien en doen is in dit stadje en omgeving. Verder mag ik als een speciale WakaWaka-reporter een inspiratie-event verslaan met sprekers als Richard Branson, Bear Grylls en Al Gore! En last but not least is dit de maand waarin we met de camper op rondreis door Schotland gaan.

November

November is het qua blogtrips wat rustiger. Dat komt omdat ik voor mijn werk een week weg moest naar Zuid-Afrika. Gelukkig heb ik halverwege de week een dagje vrij in Kaapstad en kan ik een van mijn #255xvakantaseren wensen uit laten komen: Kaap de Goede Hoop. Onderweg daarheen maken we ook stops bij Simonstown (van de pinguïns) en Cape Point.

image

 

image

December

citytrip, Rotterdam, Parkhotel, skyline

citytrip, Rotterdam, Parkhotel, The Park

In december ga ik in het kader van een vader/zoon weekend met mijn zoon naar Rotterdam. We hebben een kamer in het Parkhotel met een waanzinnig uitzicht en heerlijk eten.

 

Bestnine2016 op Instagram

Op instagram plaats ik ook weer tal van foto’s. Op het eind van het jaar kun je via deze link een overzicht laten maken van de 9 foto’s die in 2016 het meest bekeken zijn. Onderstaand zien je mijn 9 toppers!

image

Eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ze niet alle 9 van mijn hand zijn. 3 foto’s uit dit overzicht zijn door andere fotografen gemaakt. Uiteraard heb ik bij de betreffende instagram post wel de fotograaf de fotocredits gegeven. Weet jij welke foto door iemand anders is gemaakt?

Wil je de rest van mijn foto’s op instagram ook bekijken, kijk dan op Vakantaseren op Instagram

 

Welke foto’s uit dit overzicht zijn jouw favorieten?

 

Verantwoording
Alle foto’s in dit artikel zijn van mij en dus ook het copyright. Gebruik is alleen toegestaan in overleg en na uitdrukkelijke toestemming van mij.

 

 

 

2 reacties

    • vakantaseren

      Dank je Kirsten. Die trip naar Zuid-Afrika was een werk trip, maar het was tof dat ik er eens een keer een dag vrij had tussendoor. Kaapstad is echt een hele toffe stad. Overigens zou ik best willen ruilen met jullie hoor… Jullie ook allebei een fijne jaarwisseling. Ik heb 1 keer een oud en nieuw meegemaakt in Thailand. Vrienden waren net de dag ervoor terug naar huis gevlogen en we waren na 3 weken intensief samen op trekken weer met zijn 2. Was een heel rustig oudjaar

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.