Mooi Zutendaal, Vakantaseren Award
vakantaserenaward,  vakantiepark

Vakantaseren Award 2017: de winnaar is Mooi Zutendaal

Na een zinderende finale is zojuist de winnaar van de Vakantaseren Award 2017 bekend geworden: van harte gefeliciteerd, vakantiepark Mooi Zutendaal!

Ontknoping na zinderende finale: Mooi Zutendaal wint de Vakantaseren Award

Op vrijdag 20 januari werden de 3 finalisten bekend gemaakt: Heideheuvel, Parc Sandur en Mooi Zutendaal. Zie ook De finalisten van 2017 zijn bekend

Via een twitterpoll konden jullie je voorkeur uitspreken voor 1 van deze 3 vakantieparken. Het werd een spannende battle. Tot maandagochtend stond Heideheuvel aan kop. In de loop van de maandag kwam Mooi Zutendaal sterk terug en nam de leidende positie over en hield dit vast tot maandagavond 20.00 uur. Bijna 500 mensen stemden. Nog niet eerder deden zoveel mensen mee aan de verkiezing van de Vakantaseren Award.

Parc Sandur eindigt op de derde plaats met 20% van de stemmen. Heideheuvel eindigt op een tweede plek met 36% van de stemmen. En Mooi Zutendaal wint met 44% van alle stemmen!

Mooi Zutendaal, Landal

Mooi Zutendaal, van harte gefeliciteerd met de Vakantaseren Award 2017!

zutendaalOok Heideheuvel en Parc Sandur wil ik van harte bedanken voor hun enthousiaste en fanatieke deelname aan deze zinderende finale.

Uiteraard wil ik ook alle deelnemers bedanken die hebben gestemd en hun park hebben gepromoot. Er is veel campagne gevoerd, de fans van de verschillende parken probeerden van alles. Mijn timeline op twitter is nog nooit zo druk geweest als de afgelopen 3 dagen!

Wie is de winnaar, Mooi Zutendaal?

Mooi Zutendaal is een vakantiepark in Belgisch Limburg. Sinds januari 2016 hoort het bij Landal GreenParks. Het park heeft 197 (wellness)villa’s, bungalows en chalets. Op het park zijn diverse voorzieningen met onder meer een overdekt en een openluchtzwembad. Kijk hier voor meer info over Mooi ZutendaalWebsite Mooi Zutendaal

Mooi Zutendaal

 

In november 2015 bezocht ik het park om het alvast te verkennen voor dat het onderdeel werd van Landal GreenParks. Ik schreef er dit artikel over: Vakantaseren over Mooi Zutendaal.

Zin om binnenkort Mooi Zutendaal zelf een keer te bezoeken, kijk dan bij hier voor actuele prijzen en aanbod.

Binnenkort ga ik terug naar Mooi Zutendaal om de Vakantaseren Award te overhandigen. Dan lees je ook nog meer over dit vakantiepark dat dit jaar de meeste stemmen wist te veroveren!

En de winnende bestemming is…

In het artikel waarin ik de 3 finalisten presenteerde, had ik ook een poll toegevoegd waarin ik lezers uitnodigde om hun voorkeur voor een selectie van bestemmingen uit te spreken. Hier deden minder mensen aan mee dan de twitterpoll. Je kunt zelf ook alle genomineerde bestemmingen en de uitslag nakijken als je het artikel De finalisten van 2017 zijn bekend  onderin de poll op “show results” drukt.

Op de derde plaats eindigt Noorwegen, op de tweede plaats Amerika. Op de eerste plaats eindigt: de Veluwe! Van harte gefeliciteerd met deze eerste Vakantaseren Award voor bestemmingen. Ik zal nog bedenken hoe ik die kan overhandigen!

Volgend jaar weer een nieuwe ronde, nieuwe kansen. Doe je dan ook weer mee?

Verantwoording
De Vakantaseren Award 2017 heb ik net als voorgaande jaren op eigen initiatief en onder eigen verantwoordelijkheid uitgevoerd. Ik heb vooraf 4 grote ketens van Vakantieparken geinformeerd over dit project maar zij hebben geen actieve rol gespeeld in de opzet en uitvoering. De foto’s in dit artikel zijn van mezelf. Behalve de landscape foto van Mooi Zutendaal Die heb ik gebruikt met toestemming van Landal GreenParks.  Het idee om dit jaar ook bestemming mee te nemen is een suggestie van Bas Hoogland. Daarvoor hartelijk dank.
Ik verdien geen geld met dit project. Er staan affiliate links in dit artikel. Mocht iemand naar aanleiding van dit artikel en de links een boeking doen, dan krijg ik daar een kleine provisie van. Dit gaat niet ten koste van de prijs die de klant betaalt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.