vakantaseren award, mooi zutendaal
vakantaserenaward

Mooi Zutendaal wint de Vakantaseren Award voor de tweede keer op rij

Begin dit jaar wint Landal Mooi Zutendaal voor de tweede keer op rij de Vakantaseren Award. Begin mei reis ik af naar dit mooie vakantiepark in Belgisch Limburg voor de officiële overhandiging. Aan het eind van dit artikel heb ik nog een leuke verrassing voor je: boek een weekend via de link en je krijgt een fles bubbels tijdens je verblijf.

Spannende strijd Vakantaseren Award 2018

In januari organiseer ik voor de vierde keer de Vakantaseren Award. De eerste 2 awards gaan naar Hof van Saksen. De derde award is voor Mooi Zutendaal. Wie zal er dit jaar met de eer gaan strijken?

Uiteindelijk gaat de strijd tussen 4 vakantieparken: Heideheuvel, Hof van Saksen, Miggelenberg en Mooi Zutendaal. Tot de laatste dag gaat Hof van Saksen ruim aan de leiding maar op de laatste dag neemt Mooi Zutendaal de kop verrassend over. Ze houden die koppositie vast en winnen daarmee voor de tweede keer op rij de Vakantaseren Award.

vakantaseren award, mooi zutendaal

Overhandiging bij Mooi Zutendaal

Begin mei reis ik samen met mijn dochter af naar Zutendaal voor de overhandiging van de Award. Het is een mooie zonnige dag. Bij de receptie weten ze meteen waar ik voor kom en general manager Frank Bulthuis wordt gebeld. Op de balie pronkt de award van 2017. Daar komt er dus 1 bij! Wil je meer lezen over Mooi Zutendaal en de leuke activiteiten die je in de buurt kunt doen, lees dan het artikel over ons verblijf in 2017 er nog eens op na ( Mooi Zutendaal wint de Vakantaseren Award 2017).

 

Vakantaseren Award, mooi Zutendaal

Samen met Frank Bulthuis en de fotograaf van dienst (mijn dochter) lopen we naar een mooi plekje voor de overhandiging.

vakantaseren award, mooi zutendaal

We kiezen voor een plek met een mooie Jan de Bouvriewoning op de achtergrond. Dit is het paradepaardje van dit park.

vakantaseren award, mooi zutendaal

Als volleerde modellen poseren we voor de foto. Als we tevreden zijn over het resultaat, lopen we richting het restaurant.  Daar laat ik me door Frank bijpraten over de ontwikkelingen op het park. Binnenkort start bijv. de bouw van een aantal wellness woningen.

Mooi Zutendaal sponsor van Ronde van Limburg Cycling Tour

landal, ronde van limburg, mooi zutendaal

Frank Bulthuis vertelt me ook dat Mooi Zutendaal sponsor is geworden van de amateur versie van de Ronde van Limburg. Op 9 juni, de dag voor de Ronde van Limburg voor Professionals, kunnen wielertoeristen een  deel van deze ronde afleggen. Zowel de start als de finish vinden plaats op Mooi Zutendaal. Er zijn verschillende afstanden (25, 90 of 125 km) te rijden zodat er voor iedereen wat wi(e)ls is. In combinatie met een verblijf op Mooi Zutendaal een perfect weekend lijkt me.

Ik weet dat dit soort fietstochten enorm populair is. MAMILS uit de hele wereld reizen af naar België om de beroemde Wielerklassiekers te kunnen fietsen. Wat een MAMIL is? Een Middle Aged Man in Lycra 😉

Speciale aanbieding: boek een weekend en krijg een fles bubbels

Het is goed om weer bijgepraat te worden over de ontwikkelingen op dit park. Als het aan Frank Bulthuis ligt, gaat hij de Vakantaseren Award van 2019 ook in de wacht slepen. We zullen zien. Op dat moment komt Bollo langs en vieren Frank en de Landal mascotte nog even een klein feestje.

vakantaseren award, mooi zutendaal

Ik neem afscheid. Wie weet kom ik hier nog eens terug?

Namens Mooi Zutendaal mag ik jullie een leuke aanbieding doen. Als je via deze link een verblijf boekt bij Mooi Zutendaal, krijg je bij aankomst een lekkere fles bubbels. Om te vieren dat Mooi Zutendaal de Vakantaseren Award weer in de wacht heeft weten te slepen.

vakantaseren, mooi zutendaal

 

Hoe gaat het in zijn werk?

-boek je verblijf via deze link: Boek een verblijf bij Mooi Zutendaal en krijg bubbels

-vult het contactformulier (naam boeker + aankomstdatum) in zodat ik weet voor wie de fles bubbels is. Deze gegevens worden alleen gebruikt om de fles bij de juiste bungalow te kunnen bezorgen.

– geldig bij aankomsten t/m eind 2018

Verantwoording
De Vakantaseren Award is een eigen initiatief. De winnaar komt tot stand via twee rondes. In de eerste ronde kunnen mensen vakantieparken nomineren. Daarna kunnen tweeps via een stem hun favoriete vakantiepark kiezen. Alle foto’s in dit artikel zijn van mij. Alleen de foto van de wielrenners is afkomstig van de beeldbank van Landal GreenParks. Dit artikel bevat een affiliate link. Als jij via deze link boekt, krijg ik daarvan een kleine provisie. Dit gaat niet ten koste  van de prijs die jij betaalt.

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.