Vakantaseren award, mooi zutendaal
vakantaserenaward,  vakantiepark

Mooi Zutendaal ontvangt Vakantaseren Award 2017: Wil jij een weekendje winnen op dit vakantiepark?

In januari wint vakantiepark Mooi Zutendaal de Vakantaseren Award van 2017. Een paar maanden later reis ik af naar Zutendaal om de Award te overhandigen aan general manager Frank Bulthuis. Een mooie aanleiding voor een nieuwe winactie. Doe mee en maak kans op een weekend in dit winnende vakantiepark!

Mooi Zutendaal wint de Vakantaseren Award 2017

Weet je het nog? Na een zinderende finale met 2 andere vakantieparken, wint Mooi Zutendaal eerder dit jaar de Vakantaseren Award van 2017. Lees het hier nog eens terug: De winnaar is bekend, Mooi Zutendaal.

Eind april is het zover en reis ik af naar Mooi Zutendaal. Ik heb afgesproken met Frank Bulthuis. Hij werkte hiervoor bij Hof van Saksen en is medio 2016 begonnen als general manager op dit park. En nu al meteen de Vakantaseren Award van 2017!

Vakantaseren award, mooi zutendaal

We beginnen met de officiële overhandiging van de beker die symbool staat voor de award. We zoeken een mooi plekje voor de foto’s en al snel staan we als twee “volleerde modellen” te poseren.

Vakantaseren Award, Mooi Zutendaal

Daarna lopen we richting het restaurant om nader kennis te maken. Frank vertelt me over de plannen voor Mooi Zutendaal. Medio juni zullen er ca. 230 woningen op het park zijn. Dit aantal bestaat nu uit 50 chalets, 110 Jan des Bouvries en 70 houten Narvik woningen.

chalet, mooi zutendaal, vakantaseren award

Op het eind van dit artikel staat een winactie. Wil je zelf alvast een kijkje nemen in de verschillende accommodaties of wellicht een bungalow boeken, klik dan op deze link: Website Landal Mooi Zutendaal

 

Diverse plannen voor Mooier Zutendaal

Naast deze 230  accommodaties, worden er 23 speciale wellness bungalows gebouwd. Deze zijn geschikt voor 6 personen en zullen per woning zo’n 30 vierkante meter aan wellness voorzieningen krijgen. Deze woningen zijn over ongeveer een jaar klaar.

Daarnaast zijn er ook plannen om aan de slag te gaan met de centrumvoorzieningen van het park. Kortom, dit jonge Landal park is volop in ontwikkeling. Frank heeft in de relatief korte tijd dat hij general manager is al veel in gang gezet en daarnaast nog veel meer plannen om Mooi Zutendaal verder te verbeteren. Zijn achtergrond en ervaring bij Hof van Saksen werken zeker in zijn voordeel. Zijn enthousiasme is bovendien aanstekelijk. Dat geldt ook voor bijv. voor de medewerkers bij de receptie. Ik hoor via hen dat er in de relatief korte tijd dat het park bij Landal GreenParks hoort, echt veel veranderd is. En ik merk dat ze daar zelf ook van genieten.

Leuke activiteiten in de buurt van het park: railbiken

We zijn uitgenodigd om na de overhandiging van de Award een paar dagen te blijven om het park en de directe omgeving te verkennen.

Het eerste dat we ’s middags gaan doen is railbiken. In de buurt van het park kun je bij Munsterbilzen (zijn dat monsterbielzen op zijn Duits of zo?) op een oude spoorbaan op een speciale fiets een stuk over het spoor fietsen. We deden dit al in Zweden en het lijkt me leuk om dit nog eens te doen. Zou het lukken om de foto die ik destijds maakte, na te maken?

vakantaseren, railbike

Als we aankomen, zit de andere deelnemers al op hun railbikes (en ons) te wachten. We nemen de laatste 2. Afrekenen mag gelukkig ook na afloop als blijkt dat ik er niet kan pinnen. We vertrekken en even later is iedereen voor ons al uit beeld. Ik stop regelmatig om foto’s te maken. Het is een leuke fietstocht en na 3 kwartier komen we bij het omkeerpunt. Daar keren we via een speciale constructie de treinfiets om.

vakantaseren, railbike

Na een tijdje rusten, laten we eerst alle anderen vertrekken. Na een kwartiertje heb ik een mooi plekje voor de remake. Hoe zaten we in Zweden ook al weer op de railbike? Ik weet het niet precies maar ik doe een poging.

Zie hier de resultaten. Vind jij de 7 verschillen?

railbike, Zweden, treinfiets, vakantaseren

vakantaseren, railbike

Blote voetenpad bij Zutendaal

blote voetenpad, Mooi zutendaal, vakantaseren

Een andere activiteit die we de volgende dag uittesten, is het blote voetenpad. Een paar kilometer van het park, ligt het startpunt. In de natuur is een pad uitgezet waar je op blote voeten kunt rondwandelen. We kopen kaartjes en stoppen onze schoenen in een speciale locker.

vakantaseren, mooi zutendaal, blote voetenpad

Het is nog best fris dus in het begin aarzel ik of dit wel een goed idee is. Als we eenmaal onderweg zijn, krijg ik er steeds meer lol in. Het is best bijzonder om een wandeling via je voeten te beleven. Koud, nat, steentjes, hout, schelpjes, schors, zand en water. Alle ondergronden hebben een verschillend gevoel.

vakantaseren, Mooi Zutendaal, blote voetenpad

Soms doet het een beetje pijn maar het is vooral heel leuk om te doen. Aangekomen bij een flinke waterplas, moeten we er doorheen waden. Het water is ijskoud en dit stukje moet niet te lang duren.

blote voetenpad, vakantaseren

Als we er bijna zijn, lopen we nog door een soort watervalbeekje omhoog. Dit water is gelukkig niet zo koud. Aan het eind van de route kunnen we onze voeten wassen.

blote voetenpad, vakantaseren

Mijn jongste zoon vind dit de leukste wandeling die hij ooit gedaan heeft. Hij wil hem meteen nog een keer lopen. Donkere wolken en een fikse regenbui temperen zijn plannen en we gaan daarom maar even wat drinken in het café bij het bezoekerscentrum van de Lieteberg.

blote voetenpad, vakantaseren

Er is nog veel meer te doen op en rond Mooi Zutendaal. In mijn vorige artikel over dit park, maakte ik al een top 5 van leuke uitstapjes in de omgeving. Lees ze hier nog eens terug: Vakantaseren over Mooi Zutendaal. Bij de receptie hebben ze ook veel tips.

vakantaseren, blote voetenpad

Ons verblijf in een Narvik woning

vakantaseren, Mooi zutendaal, Narvik

Na de overhandiging verblijven we zelf ook een paar nachten in een Narvik Woning. Het is een prachtige 6 persoonsbungalow met een meer dan luxe inrichting.

vakantaseren, mooi zutendaal

Mooi Zutendaal, vakantaseren, narvik

We hebben zelfs een eigen sauna. Bijzonder zijn ook de mediawand waarin de tv en een bio-ethanol sfeerhaard zijn verwerkt.

Narvik, vakantaseren, Mooi Zutendaal

 

Net als de vorige keer dat we hier verbleven (destijds in een Jan des Bouvrie, zie ook Vakantaseren over Mooi Zutendaal), ervaar ik weer het prettige gevoel van hout om me heen. Het geeft de woning een natuurlijke woonomgeving die goed voelt. Ik weet niet hoe ik het precies moet omschrijven maar ik vind het prettig. Ik slaap hier als een blok.

vakantaseren, Narvik, Mooi Zutendaal

Win een Weekendje weg naar Mooi Zutendaal, doe je mee? (update 22 mei, er is een winnaar geloot)

Naar aanleiding van de Vakantaseren Award ga ik samen met Mooi Zutendaal een weekend in een bungalow in dit winnende vakantiepark verloten. Doe je ook mee?

Om in aanmerking te komen, moet je het volgende doen:

  1. Zoek op facebook naar het bericht over deze winactie. Het komt op de facebook pagina’s  van zowel Vakantaseren als Mooi Zutendaal te staan. Dit zijn de directe links naar onze pagina’s: Vakantaseren op facebook en Mooi Zutendaal op facebook.
  2. Geef dit bericht een like en laat op beide pagina’s weten waarom en met wie je naar Mooi Zutendaal zou gaan als je zou winnen.
  3. Landal Mooi Zutendaal en ik zouden het erg waarderen als je onze facebookpagina’s gaat volgen en de actie ook zou willen delen met jouw vrienden. Vakantaseren op facebook en Mooi Zutendaal op facebook.
  4. Onder alle mensen die een like en reactie achterlaten bij het winactie bericht op onze facebookpagina’s, verloten we een weekendje!

Succes! De winnaar/ares wordt over een paar weken (22 mei) bepaald door loting uit alle inzendingen die voldoen aan de voorwaarden zoals hierboven beschreven. (Update 22 mei, er is een winnaar geloot door de medewerkers van de receptie van Mooi Zutendaal. Henry Linneman van harte gevakantaseerd! Dit is ook op facebook bekend gemaakt) .

Geen zin om daarop te wachten, dan kun je via deze link alvast boeken: Website Landal Mooi Zutendaal

 

Voorwaarden van het te winnen weekendje:
  • Geldig voor een midweek- of weekendverblijf in een standaard 4- of 6-persoonsbungalow op Landal Mooi Zutendaal.
  • Er kan vanaf 6 weken voor aankomst gereserveerd worden d.m.v. een reserveringsformulier met unieke code.
  • Geldig voor verblijven met een aankomst voor 18 december 2017, m.u.v. schoolvakanties en feestdagenperioden. (www.landal.nl/uitgesloten)
  • Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en liggen er keuken- en handdoekenpakketten in de bungalow.
  • Inclusief reserveringskosten en toeristenbelasting.
  • Bijbetaling voor het upgraden van bungalowtype, park of verblijfsperiode is niet mogelijk.
Verantwoording
De Vakantaseren Award is een initiatief van Vakantaseren zelf. Lezers en volgers van vakantaseren kiezen na een nominatieronde via een twitterpoll hun winnaar. De Vakantaseren Award is een onafhankelijk en door mijzelf georganiseerd project, ik word hier niet voor betaald. De winactie in dit artikel is gebaseerd op een samenwerking met Landal Mooi Zutendaal. Alle foto’s in dit artikel zijn van mij. Gebruik is alleen toegestaan na toestemming van mij. Ik maak regelmatig gebruik van affiliate marketing links. Als iemand via die link een boeking maakt, krijg ik daarvan een kleine provisie. Dit gaat niet ten koste van de prijs die de klant betaalt.

 

 

4 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.