pexels.com
Gezinsvakantie

5 vakantiebestemmingen in Europa in de herfst

De herfst is een van de meest sfeervolle seizoenen in Europa, waardoor iedereen zich toerist voelt in zijn eigen omgeving. Je kunt geweldige plekken ontdekken voor jou en je gezin. Om je daarbij op weg te helpen, zetten wij voor jou de vijf mooiste Europese bestemmingen op een rijtje die je zeker een keer moet bezoeken wanneer de ‘R’ weer in de maand zit.

Polen

Met indrukwekkende steden zoals Gdansk, maar ook prachtige plattelandsgebieden, is Polen een van de meest populaire plekken om het rood, geel en bruin van de herfst te ervaren. Met veel mooie, houten middeleeuwse hutten in de bergen en ongeëvenaarde wandelgebieden
maak je er zeker een gedenkwaardige vakantie van. Vergeet ook niet te genieten van een heerlijke traditionele Poolse maaltijd.

Frankrijk

Frankrijk staat bekend om smaakvolle, visuele en onvergetelijke locaties voor alle reizigers. Het land is rijk aan geschiedenis, gastronomie en menselijke warmte. Denk bijv. aan de Aquitaine met grote wijngaarden en de uitgestrekte stranden waar je spontaan verliefd op zult worden. Het is een van de mooiste regio’s in Frankrijk bij Bordeaux, een traditionele en klassieke wereldstad die er in de herfst op zijn mooist bij ligt.

Spanje

Hoewel velen Spanje opzoeken in de zomer, is de herfst ook een prachtig seizoen om naar het zuiden te trekken. Met een geweldige collectie van musea, landschappen, eten en andere activiteiten, biedt het je volop gelegenheden om dit land rijk aan cultuur eens wat beter te leren kennen. Trakteer jezelf deze herfst dus eens op een bezoek aan Spanje en ontdek wat dit land voor jou in petto heeft!

Duitsland

Om de goudkleurige schoonheid van de herfst volop te kunnen ervaren, maak je natuurlijk een reis door het uitgestrekte Zwarte Woud. Het is de perfecte plek voor natuurliefhebbers en avonturiers, een regio waar je heerlijk kunt wandelen. Duitsland heeft veel naaldbomen die je ontzag voor de natuur zullen bezorgen en het staat garant voor een avontuurlijke vakantie voor het hele gezin!

Italië

Vol met rijke geschiedenis, gecombineerd met een prachtig cultuur en adembenemende landschappen, is Italië de mooiste plek voor een vakantie. Je kunt overwegen in Rome het Colosseum, het Vaticaan en de Borghese gallery te bezoeken. Deze stad die net als Parijs een en al toeristische attractie is, biedt je ongelooflijke zonsondergangen en de beste musea.

Autoverzekering

Om te genieten van jouw favoriete evenementen en attracties dit najaar, begin je natuurlijk met het plannen van de reis zelf. Zo is een goede autoverzekering absoluut noodzakelijk, zeker wanneer je met de auto naar het buitenland gaat. De goedkoopste autoverzekering van Nederland vind je natuurlijk door online autoverzekeringen te vergelijken. Op deze manier krijg je een goed overzicht van zowel de voorwaarden als de kosten, zodat je de goedkoopste autoverzekering kunt afsluiten die past bij jouw behoeften.

ReizenReizen

Samenwerking

Dit artikel is een gastblog gebaseerd op een samenwerking. De lead foto is afkomstig van Pexels.com.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.