hof van Saksen, Vakantaseren Tiener Test
Hof van Saksen

Hof van Saksen scoort de hattrick en wint voor de derde keer de Vakantaseren Award

De uitslag van de twitterpoll voor de Vakantaseren Award 2019 is bekend! Hof van Saksen scoort een hattrick  en wint voor de derde keer de Vakantaseren Award. Van harte gefeliciteerd, Resort Hof van Saksen.

Ontknoping na finale: Hof van Saksen wint de Vakantaseren Award met overmacht

Op maandag 14 januari worden de 3 finalisten bekend gemaakt: Heideheuvel, Hof van Saksen en Hoog Vaals. Zie ook De lijnen zijn geopend, stem nu op de jouw favoriet voor de Vakanaseren Award 2019.

Via een twitterpoll kunnen jullie een week lang je voorkeur uitspreken voor 1 van deze 3 vakantieparken. Het is in vergelijking met voorgaande jaren een rustige finale. Heideheuvel pakt aanvankelijk de koppositie maar na 1 dag neemt Hof van Saksen de lead om daarna deze positie niet meer af te geven.

vakantaseren award, hof van saksen

Uiteindelijk wint het Resort met grote overmacht. In totaal worden 241 stemmen uitgebracht. Maar liefst 69% van alle stemmen gaat naar Hof van Saksen en ze winnen daarmee voor derde keer de Vakantaseren Award. Heideheuvel wordt tweede met 20% van de stemmen en Hoog Vaals eindigt op een derde plek met 11%.

Hof van Saksen, van harte gefeliciteerd met jullie derde Vakantaseren Award! Dit pakt niemand jullie meer af want dit is de allerlaatste keer dat ik de Vakantaseren Award organiseer. De eindstand na 5 jaar is daarmee: Hof van Saksen 3 – Mooi Zutendaal 2.

vakantaseren award 2018

Ook Heideheuvel en Hoog Vaals wil ik van harte bedanken voor hun enthousiaste deelname aan deze finale. Heideheuvel heeft in bijna alle finales van de Vakantaseren Award gestaan wat laat zien dat ze enorm trouwe fans hebben. Uiteraard wil ik ook alle deelnemers bedanken die hebben gestemd en hun favoriete park hebben gepromoot.

Wie is de winnaar, Resort Hof van Saksen?

Vakantaseren Tiener Test, Hof van Saksen

Hof van Saksen is een luxe resort in Drenthe. Het park heeft 575 accommodaties. Op het park zijn diverse voorzieningen en een uitgebreid programma voor kinderen, de zogenaamde Academies. Nieuw vanaf de zomer van de 2017 zijn de spectaculaire waterglijbanen. Kijk voor meer info op de website van Hof van Saksen.

Ik ben al eerder bij Hof van Saksen geweest en heb daar onder meer de volgende artikelen over geschreven:

De Vakantaseren Tienertest van Hof van Saksen

Het geheim van Hof van Saksen

We gaan dromen realiseren

Zin om binnenkort Hof van Saksen zelf een keer te bezoeken, kijk dan op de website van Hof van Saksen    voor actuele prijzen en aanbod. Onderaan de pagina zie je ook de actuele aanbiedingen.

Binnenkort reis ik af naar Nooitgedacht in Drenthe om deze allerlaatste Vakantaseren Award te overhandigen. Dan lees je ook nog meer over dit vakantiepark dat dit jaar voor de derde keer de meeste harten wist te veroveren!

hof van saksen, vakantaseren tiener test

Loting winnaar wereldkaart op canvas

Er is nog 1 belofte die ik hier in moet lossen. Bij de oproep om te nomineren heb ik beloofd een wereldkaart op canvas te verloten onder iedereen die vakantieparken heeft genomineerd. Op basis van een loting waarbij ik de hulp heb ingeroepen van mijn twittervolgers is Dave (heeft genomineerd via een comment onder mijn artikel) als winnaar uit de bus gekomen. Ik zal via mail contact met je opnemen en daarna wordt de code voor de wereldkaart naar je toegezonden. Veel plezier ermee.

 

Verantwoording
De Vakantaseren Award 2019 heb ik net als voorgaande jaren op eigen initiatief en onder eigen verantwoordelijkheid uitgevoerd. Dit is de vijfde en laatste keer dat ik het doe.
Ik verdien geen geld met dit project. Er staan affiliate links in dit artikel. Als jij artikel via de links in artikel een boeking doet, dan krijg ik daar een kleine provisie van. Dit gaat niet ten koste van de prijs die de klant betaalt en gebruik ik voor de onkosten van Vakantaseren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.